Η μεγαλύτερη αλυσίδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε για αυτόν το σκοπό, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.Ποια ανθρώπινη τρέλα δεν έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες;

Αν την βρείτε, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία δική σας κατηγορία. Μέχρι τότε, θα παρακολουθείτε τα επιτεύγματα των άλλων, ένα από τα οποία μπορεί να μην είχε κάποια… ουσία, αλλά αν μη τι άλλο, συνέθεσε ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα.

Απίστευτο: Δείτε πώς φτιάχνεται το φαγητό που τρώμε στο αεροπλάνο

Πώς θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακή μία ανθρώπινη αλυσίδα από 245 άτομα, τα οποία πηδούν πιασμένα χέρι-χέρι από γέφυρα ύψους 30 μέτρων, παρουσιάζοντας μία εικόνα μοναδική και γεμάτη… αισθήσεις!

Διαβάστε ακόμα:  Ολοήμερο εισιτήριο στο Atlantis Aquaventure, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο, για όλους τους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου: Οι καλύτερες φωτογραφίες άγριας ζωής για το 2017!

Το νέο ρεκόρ στο rope jumping ανήκει πλέον στους 245 ανθρώπους που πήδηξαν όλοι μαζί από τη μεγάλη γέφυρα της περιοχής Hortolandia στη Βραζιλία.
Πιασμένοι όλοι μαζί, οι 245 συμμετέχοντας αφήνονται ελεύθεροι στο κενό και αιωρούνται σε έναν καταπληκτικό ρυθμό, ενώ η γενική εικόνα είναι πραγματικά άκρως εντυπωσιακή.

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ