Η Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για τις «100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα», στο δίκτυό της.Με 50.000 θέσεις σε προσφορά των 9.99 ευρώ για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο!

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για τη χειμερινήτους απόδραση με τους χαμηλότερους ναύλους και να ξεκινήσουν την αντίστροφημέτρηση για τα Χριστούγεννα, όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία.

Οι θέσεις σε προσφορά είναι διαθέσιμες σε 78 διαφορετικές χώρες στο δίκτυο της Ryanair, αλλά οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:  Ryanair – προσφορά αστραπή: Πτήσεις στο εξωτερικό με έκπτωση 15%

5ήμερο ταξίδι στη Φλωρεντίαμε 210€/άτομο από Αθήνα!Στο πακέτο περιλαμβάνονται το ξενοδοχείο ΚΑΙ τα αεροπορικά!

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Μετράμε αντιστρόφως 100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και για να το γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε 50.000 θέσεις σε 78 διαφορετικά δρομολόγια της Ryanair με 9.99 ευρώ μόνο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο.

Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν σήμερα την ιστοσελίδα μας και να κάνουν κράτηση για την επόμενη χειμερινή τους απόδραση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ