Salparo
Ενημερώθηκε στις 29 Αυγούστου 2017, 18:23

Τraditional fish house σε ένα από τα πιο προνοµιακά σηµεία της Χώρας, ανάµεσα στο Παλιό Λιµάνι και τον Γιαλό.

Σαν ταξιδιάρικη card postal, µε στυλ βγαλµένο από cult ελληνική ταινία, ξαφνιάζει ευχάριστα µε τα εµπνευσµένα πιάτα του! Η ανανεωµένη κάρτα του που αναδίνει έντονα αρώµατα από τους θησαυρούς του βυθού, φέρει φέτος την υπογραφή του chef Ιωσήφ Συκιανάκη, ο οποίος µε φρέσκες πρώτες ύλες κρατάει µια ισορροπία ανάµεσα σε προσεγµένους ελληνικούς µεζέδες όπως τυροκουλούρες και γαριδοπιτάκια µε σάλτσα ανανά, λαχταριστά ζυµαρικά µε θαλασσινά και φρέσκα ψάρια. Δοκιµάστε οπωσδήποτε το φιλέτο σφυρίδας µε άγρια χόρτα αυγολέµονο! Για το τέλος αφήστε χώρο για το καραµελωµένο τσουρέκι µε παγωτό χαλβά! Από €30. Καθηµερινά (Μάιο-Οκτ.) 12:00-01:00 (η κουζίνα).

Info: Καµινάκι, Παλιό Λιµάνι, Τ. 22890 78950

Πηγή: Best in travel Mykonos 2017

Mykonos 2017

Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο κατεβάζοντας δωρεάν το ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ