Είναι ένα, μοναδικό και κατασκευάστηκε ακριβώς βάσει των προτιμήσεων του αγοραστή του. Γι’ αυτό η Rolls Royce Sweptail κοστίζει, περίπου, 10.000.000€

Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να δημιουργηθεί και παρουσιάστηκε μόλις, στην έκθεση ιστορικών και πολυτελών αυτοκινήτων Concorso d’Eleganza, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στη Villa d’Este, στη λίμνη Κόμο της βόρειας Ιταλίας.

Η Rolls Royce Sweptail βασίζεται στη Phantom Coupe, είναι ωστόσο διθέσια και στην πραγματικότητα ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Μπάνιο στη θάλασσα παρέα με εξωτικά φλαμίνγκο!Μια απίστευτη εμπειρία και όμως αληθινή!(photo)

Ολόκληρο το αμάξωμα έχει υποστεί εκτεταμένες μετατροπές για να μοιάζει όσο το δυνατόν, στα πλευρά και στο πίσω μέρος του, με το κύτος πολυτελούς σκάφους.

Αυτές είναι οι ελληνικές πισίνες που εντυπωσίασαν ακόμα και το Conde Nast Traveller!

Η Sweptail διαθέτει τη μεγαλύτερη μάσκα που έχει ποτέ φορεθεί σε μοντέλο της βρετανικής μάρκας, ενώ εντελώς ιδιαίτερο είναι και το εσωτερικό της, με λύσεις όπως μια αναδυόμενη βάση σαμπάνιας που ψύχεται στο ταμπλό.

Σχεδιαστικά το εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό, ωστόσο η εικόνα του σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Μόνο τα κορυφαία δέρματα και ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, με το φινίρισμα να γίνεται στο χέρι και να ορίζει την τελειότητα.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές resort όπου περνάει τον μήνα του μέλιτος η Πίπα Μίντλετον! (Photos)


Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RR, τον Τόρστεν Μίλερ – Ότβος, το κόστος του μοντέλου ξεπέρασε τα 10.0000.000€ και προφανώς είναι το υψηλότερο που έχει ποτέ διατεθεί για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

Καθώς η ανάγκη των Κροίσων της υφηλίου για επένδυση του πακτωλού των χρημάτων τους σε μοναδικά υλικά αγαθά αυξάνεται, η Rolls σκέφτεται να επεκτείνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών μοντέλων για πελάτες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ