Όταν άνοιξε το 2005, η Καρόλου Ντηλ ήταν ένας ακόµα εµπορικός δρόµος στην καρδιά της πόλης. Σήµερα, 11 χρόνια, µετά το Apallou µπορεί να υπερηφανεύεται ότι αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο σε µία από τις πιο ζωντανές πιάτσες downtown.

Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου, Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Στο δηµοφιλές espresso bar γίνεται το αδιαχώρητο όλες τις ώρες, καθώς προσελκύει όσους θέλουν να απολαύσουν τον πρώτο espresso της ηµέρας, να κάνουν ένα lunch break από τη δουλειά ή να χαλαρώσουν µετά τα ψώνια, αλλά και να επιστρέψουν το βράδυ είτε για ένα light dinner είτε για ποτό γύρω από την µπάρα, που κινείται σε πιο ζωντανά vibes.

Σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Θεσσαλονίκης γίνεται όλη μέρα... χαμός!

Μάλιστα, παρά την επιτυχηµένη πορεία του, κάθε χρόνο να ανεβάζει ακόµα πιο ψηλά τον πήχη. Διατηρώντας πάντα την άψογη εξυπηρέτηση και τη φιλική ατµόσφαιρα, επανήλθε φέτος µε ανανεωµένο design, ένα ολοκαίνουριο µενού που υπογράφει ο Σωκράτης Τζήκας και µια καλοδιαβασµένη cocktail list µε classic or twist προτάσεις που επιµελείται ο Χρήστος Μανιάτης.

Σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Θεσσαλονίκης γίνεται όλη μέρα... χαμός!

Σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Θεσσαλονίκης γίνεται όλη μέρα... χαμός!

Στον χώρο το ενδιαφέρον εξακολουθεί να µονοπωλεί το κεντρικό τετράγωνο bar, ενώ οι πάγκοι και τα τραπεζάκια έξω γίνονται ανάρπαστα, µε το happy crowd της πόλης να διασκεδάζει σε funky και groovy ακούσµατα! Καθηµερινά, 07:00-όσο πάει (12:00-01:00 κουζίνα), Κυριακή 9:30-03:00.

Don’t miss

Το κυριακάτικο à la carte brunch 10:00-16:00.

Τις ethnic γαστρονοµικές βραδιές ανά τακτά χρονικά διαστήµατα.

Mητροπόλεως 51 & Kαρόλου Ντηλ, Τ. 2310 228898, apallou.gr

Πηγή:BEST IN TRAVEL THESSALONIKI

Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν απλά με ένα κλικ.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ