Η Μήθυμνα ή Μόλυβος είναι ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός βορειοδυτικά της Λέσβου. Η Λέσβος είναι ένα νησί με μακρά ιστορία το οποίο μαγεύει με τη φυσική του ομορφιά, τις μοναδικές παραλίες και τη γραφικότητα των πόλεων του. 

Η ομορφιά της Λέσβου έγκειται στη πολεοδόμηση, στον πλούτο αλλά και στην ιστορία που συναντά κανείς περπατώντας στα στενά της. Οι ακρογιαλιές της είναι πεντακάθαρες και ιδιόμορφες.

Μια βόλτα στη Μόλυβο θα σας γοητεύσει με τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις αλλά και τους χαμογελαστούς ανθρώπους. Δε θα θέλατε τώρα να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας σε αυτό το σοκάκι, κάτω από τον ηλιούλουστο ουρανό; Και όταν η νύχτα πέσει… Ώρα για το μόνο ελληνικό ποτό που έχει συνδέσει τόσο πολύ το όνομα του με ένα τόπο, το ούζο! Στην υγεία σου Λέσβο!

Διαβάστε ακόμα:  Το ελληνικό χωριό που είναι...νησί αλλά θα φτάσετε οδικώς! Βρίσκεται στον Αμβρακικό Κόλπο και είναι γεμάτο εξωτική ομορφιά

Σε ένα χωριουδάκι του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους πεζοδρόμους στον κόσμο!Η παραδοσιακή αγορά του Μολύβου κάτω από το Σαλκιμι (Γλυσινα) © Κώστας Σταματέλλης

Δεν φαντάζεστε ποιο νησί έχει πληρότητα 100% για το Πάσχα!

Σε ένα χωριουδάκι του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους πεζοδρόμους στον κόσμο!CORMA

Σε ένα χωριουδάκι του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους πεζοδρόμους στον κόσμο!© Costellis

Κεντρική Φωτογραφία: © Costellis

πηγή: trivago.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ