Ο γυμνισμός είναι λίγο παρεξηγημένος. Κάποιοι τον συνδέουν χωρίς περιστροφές με το σεξουαλικό κομμάτι και το «ψωνιστήρι», ενώ η πραγματική σημασία και ουσία του (πρέπει να) είναι εντελώς διαφορετική.

Το κολύμπι χωρίς μαγιό σου δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας, χαλάρωσης και ευεξίας. Σε φέρνει σε άμεση επαφή με το σώμα σου και με τη φύση, σε κάνει να απολαμβάνεις το μπάνιο πολύ περισσότερο και… δεν κάνεις και «σημάδια» από το μαγιό!

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε τέσσερις ιδανικές παραλίες για να απολαύσετε το μπάνιο σας αποκαλύπτοντας την “γυμνή” αλήθεια σας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Το πιο γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών θα προσφέρει δωμάτια και σουίτες προς πώληση!

ΚΑΠΕ, Σούνιο

Κρατήστε σημειώσεις: Στο 64ο χλμ της Αθηνών-Σουνίου, σε μια αριστερή στροφή, θα δείτε την πινακίδα “KAΠE” στο δεξί σας χέρι. Στρίβετε εκεί δεξιά και ακολουθείτε τον χωματόδρομο για περίπου 500 μέτρα. Στο τέλος του, υπάρχει ένα μικρό ξέφωτο όπου παρκάρετε και συνεχίζετε με τα πόδια, μέχρι τα σκαλάκια που θα σας οδηγήσουν στην πρώτη παραλία. Tο μονοπάτι πίσω από τους βράχους θα σας φέρει στην δεύτερη παραλία –γνωστή και ως «εκείνη των γυμνιστών». Ένας κρυμμένος παράδεισος όπου το μαγιό εδώ είναι περιττό.

Ραμνούντα

Κατ’ αρχήν, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες, καθώς απέχει περί τα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Αυτό, βέβαια, εγγυάται πως θα την πετύχετε πάντα καθαρή, και με ελάχιστο κόσμο. Είναι, επίσης, ένα από τα παλαιότερα –και σταθερότερα– προπύργια του αττικού γυμνισμού, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι συν-λουόμενοι σας θα είναι γυμνιστές. Η παραλία συνορεύει με έναν όμορφο αρχαιολογικό χώρο, για την περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τις βουτιές σας με λίγο sightseeing. Στο μουσείο, ο ρουχισμός επιβάλλεται.

Διαβάστε ακόμα:  Ερμού: Η άγνωστη ιστορία του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας

Τα 4+1 ελληνικά νησιά για τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές της ζωής σας!!!

Μαρίκες, Ραφήνα

Πώς θα φτάσετε ως εκεί: Στη δεξιά άκρη της παραλίας της Ραφήνας, θα βρείτε τα σκαλοπάτια που ανηφορίζουν προς ένα μονοπάτι, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε έναν κολπίσκο με υπέροχα νερά. Εναλλακτική διαδρομή, με το αυτοκίνητο: φεύγοντας από τον χώρο στάθμευσης της μεγάλης παραλίας της Ραφήνας, συνεχίζετε ευθεία την ανηφόρα, στρίβετε στο πρώτο στενό αριστερά, μετά ξανά αριστερά και στο τέλος του δρόμου συναντάτε μια χωμάτινη προέκταση. Εκεί παρκάρετε και κατεβαίνετε με πολύ προσοχή το μονοπάτι που βγάζει αμέσως στην παραλία γυμνιστών, μια παραλία ήσυχη για λίγους και εκλεκτούς.

Κολπίσκοι, Μαύρο Λιθάρι

Αυτές είναι οι καλύτερες νεροτσουλήθρες της Ελλάδας!Η μια βρίσκεται μέσα στην Αθήνα!!!(photo)

Η ιδανικότερη επιλογή αν θέλετε να μην απομακρυνθείτε και πολύ από την Αθήνα γιατί βαριέστε να οδηγείτε, οι τρεις κολπίσκοι μετά την παραλία Μαύρο Λιθάρι μαζεύουν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα γυμνιστές, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην gay κοινότητα. Βότσαλο, άμμος, καθαρά νερά, και ωραία θέα στο ηλιοβασίλεμα! Warning: θέλει λίγο προσοχή στις πρώτες βουτιές, για να μην χτυπήσετε στους μικρούς υφάλους μέσα στο νερό.

πηγή:.pronews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ