Η  Nokia, που έχει βάλει στόχο τη κορυφή, παρουσίασε ένα νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, με το οποίο προσδοκά να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τον ανταγωνισμό από γίγαντες όπως η Apple και η Samsung και το κοινό ανυπομονεί για τα καινούργια της σχέδια.

Το χαρακτηριστικότερο διακριτικό γνώρισμα του νέου Nokia 8 είναι ότι επιτρέπει στο χρήστη να τραβά ταυτόχρονα βίντεο με τις δύο κάμερες Carl Zeiss 13 μεγαπίξελ, την μπροστινή και την οπίσθια.

- Advertisement -

Ο χρήστης μπορεί να στέλνει τις εικόνες δίπλα-δίπλα στην ίδια οθόνη στο YouTube, στο Facebook και σε όποια άλλη υπηρεσία εκπομπής ζωντανού βίντεο (live-streaming). Το νέο τρικ αναμένεται να προκαλέσει μανία στους χρήστες των social media, που διψούν για οτιδήποτε καινοτόμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για «bothies

Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να δείχνει στους φίλους και στους συγγενείς του ταυτόχρονα τον εαυτό του και αυτό που ο ίδιος βλέπει εκείνη τη στιγμή. Η Nokia ονομάζει αυτές τις εικόνες «bothies» (από την αγγλική λέξη both που σημαίνει «και τα δύο») και τις θεωρεί την μετεξέλιξη των «selfies»

Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας προσδοκά μαζικές παραγγελίες και έχει εναποθέσει όλες της, τις ελπίδες σε αυτό το εγχείρημα.

Πηγή: E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ