Ο Άγιος Παύλος είναι μία από τις πολύ ωραίες παραλίες που θα συναντήσετε αν κινηθείτε στη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνης.

Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 55 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου και θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να φτάσετε.
Προορισμός ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεμία, μια και δεν πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος.  Για να φτάσετε στη θάλασσα και στην αμμώδη παραλία, θα πρέπει πρώτα να περάσετε τους τεράστιους αμμόλοφους. Προτιμήστε να σκαρφαλώσετε στην επιστροφή, ώρες που δεν θα είναι πολύ ζεστός ο ήλιος.
Μέσα από τις σχισμές των βράχων, ξεπροβάλει πανέμορφη η θάλασσα.

Πιθάρια πάνω σε δέντρα και σε στέγες σπιτιών! Αν πας σε αυτό το χωριό της Κρήτης θα δεις κάτι πρωτόγνωρο!

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  Η μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα και είναι... όνειρο!
Τεράστιοι βράχοι χωρίζουν την παραλία με τους αμμόλοφους με την δεύτερη ευκολότερα προσβάσιμη , αλλά και οργανωμένη παραλία. Σε αυτή μπορείτε να φτάσετε και με το αυτοκίνητο. Επίσης, εκεί θα βρείτε και να φάτε κάτι ή να πιείτε ένα δροσερό ποτό. Τέλος, στην περιοχή υπάρχουν και δωμάτια για να ενοικιάσετε, αν θέλετε να παρατείνετε την διαμονή σας σε αυτό το τόσο ήρεμο αλλά και συνάμα άγριας ομορφιάς τοπίο.
Στην οργανωμένη παραλία του Αγίου Παύλου, θα πρέπει να προσέξετε κατά την είσοδο σας στη θάλασσα. Στην αρχή της έχει ένα μεγάλο κομμάτι πλάκας, στο οποίο μπορεί να γλιστρήσετε αν δεν προσέξετε. Το νου σας λοιπόν… 🙂

 

 

Μείνετε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος θα χάνετε πίσω από τους αμμόλοφους.
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ