Αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό αναμένεται να σημειωθούν από εδώ και πέρα…Με συχνότητες Προαστιακού Σιδηρόδρομου κινούνται πλέον οι συρμοί Μετρό στην Αθήνα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα διακοπών των εργαζομένων έχει επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην δρομολόγηση τρένων και πλέον το φαινόμενο να υπάρχουν δρομολόγια σε ώρες αιχμής από 6 μέχρι 8 λεπτά είναι καθημερινό.

Image result for Μετρό

Χλιδή: Δείτε την υπέρπολυτελή θαλαμηγό του Μαρινάκη που κόστισε 13.500.000 ευρώ!

Image result for Μετρό

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο στη Γραμμή 3 όταν η καθυστέρηση αφορά τον συρμό που πηγαίνει στο Αεροδρόμιο όπου πολλές φορές υπάρχουν ανακοινώσεις προς τους επιβάτες να δοθεί προτεραιότητα στους ταξιδιώτες του Αεροδρομίου με αποτέλεσμα αρκετοί να περιμένουν τον επόμενο συρμό.

Image result for Μετρό

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη όμως και όταν η ζέστη είναι έντονη.

Οι συρμοί πρώτης γενιάς δεν διαθέτουν κλιματισμό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις ιδιαίτερα ζεστές μέρες η μετακίνηση να είναι σχεδόν ανυπόφορη από τη ζέστη. Το πρόβλημα αυτών των συρμών σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις είναι ότι δυστυχώς δεν μπορούν να τροποποιηθούν και να εγκατασταθούν μονάδες κλιματισμού, όμως το πρόβλημα εμφανίζεται κάθε χρονιά και λύση δεν υπάρχει.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Αυτά είναι τα 7 άκρως γραφικά ταβερνάκια στην Αθήνα για λαχταριστούς μεζέδες!

Η καλοκαιρινή ραστώνη είναι και φέτος παρούσα στην γεμάτη από τουρίστες Αθήνα οι οποίοι καλούνται να δοκιμάσουν τις συγκοινωνιακές επιδόσεις της πρωτεύουσας που παρά την ομορφιά και αισθητική των σταθμών δεν ακολουθείται από το ίδιο επίπεδο στις μετακινήσεις.

πηγή:www.ypodomes.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ