Νέα πλάνα μέσα στο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που τον Φεβρουάριο του 2016 έπεσε σε θαλασσοταραχή και θυελλώδεις ανέμους στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το πλοίο, που μεταφέρει περισσότερους από 4.500 επισκέπτες και 1.600 μέλη του πληρώματος, κατευθυνόταν προς το λιμάνι Κανάβεραλ στη Φλόριντα, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και να επιστρέψετε στο New Jersey, λόγω της κακοκαιρίας.Οι εικόνες από το εφιαλτικό ταξίδι που έζησαν 4.500 επιβάτες είναι τρομακτικές. Το Κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα, με τους ανέμους να λυσσομανάνε με ταχύτητα 193χμλ/ώρα, σχηματίζοντας κύματα ύψους 9 μέτρων.

Διαβάστε ακόμα: Οχτώ ελληνικά κι ένα κυπριακό ξενοδοχείο στα κορυφαία του κόσμου

Λόγω της κακοκαιρίας, σημειώθηκαν αρκετές ζημιές στο κρουαζιερόπλοιο, όπως η καταστροφή της οροφής στο κατάστρωμα και πολλά σπασμένα έπιπλα.

Το βίντεο «ανέβασε» σε διαδικτυακή πλατφόρμα επιβάτης του πλοίου. Ο συγκεκριμένος βρισκόταν μαζί με την παρέα του στον τρίτο όροφο του πλοίου από όπου έβλεπαν τα κύματα να καλύπτουν τα παράθυρα του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου και τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφότου ο καπετάνιος έδωσε εντολή από τα μεγάφωνα να κατευθυνθούν όλοι οι επιβάτες στις καμπίνες τους .

Διαβάστε ακόμα:
Guardian: Τα νησιά του Αιγαίου οι πρώτοι covid-free προορισμοί της Ελλάδας

Πηγή: huffightonpost.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ