Δεν πίστευε στα αυτιά της όταν το πλήρωμα την ενημέρωσε ότι στη πτήση θα είναι η μόνη επιβάτης.Μια Σκωτσέζα, η συγγραφέας και κριτής φαγητών, Κάρον Γκριβ, δεν πίστευε στα αυτιά της όταν το πλήρωμα στο αεροπλάνο την ενημέρωσε ότι στη πτήση Γλασκώβη-Ηράκλειο, θα είναι η μοναδική επιβάτης.

Η πτήση της 57χρονης Κάρον κράτησε πέντε ώρες με τον πιλότο, να τις απευθύνει προσωπικά μηνύματα κατά την απογείωση και προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο, «Νίκος Καζαντζάκης».

Απίστευτο!Το πριν και το μετά ενός αγροτικού σπιτιού που θα σας εντυπωσιάσει!

Σκωτία‑Κρήτη με 52 ευρώ και το αεροπλάνο για πάρτη της

«Όταν πήγα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης δεν περίμενα η πτήση να έχει πολύ κόσμο, καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο πολύ, έχοντας οι περισσότεροι επιστρέψει στις δουλειές τους», είπε η food blogger, η οποία ουσιαστικά πλήρωσε 46 λίρες (52 ευρώ) για να έχει ένα αεροπλάνο… στην απόλυτη διάθεση της.

«Φανταστείτε την έκπληξη μου όμως όταν στην πύλη το πλήρωμα με υποδέχτηκε λέγοντας μου «Γεια σας, είστε η μοναδική επιβάτιδα. Σήμερα το αεροπλάνο σας «ανήκει».

Τα καλύτερα & πιο ωραία μπαράκια στη γειτονιά της Ακρόπολης για χαλαρό ποτό

«Έμεινα έκπληκτη» αναφέρει η συγγραφέας η οποία μάλιστα είχε και προσωπική συζήτησή με τον κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του αεροπλάνου, που έσπευσαν να την υποδεχτούν. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωνε σε προσωπικό τόνο την ίδια και τις αεροσυνοδούς, που ακριβώς βρίσκονται.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ανέφερε η Κάρον σχολιάζοντας το περιστατικο, «ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ήταν ένα αεροπλάνο μόνο για εμένα.»

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ