- Advertisement -

Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο από τη Ζυρίχη, πήρε μια πέτρινη σπηλιά 200 ετών και μετέτρεψε το εσωτερικό της σε μια μίνιμαλ, σύγχρονη κατοικία.

Το σπίτι έχει μείνει ακριβώς στην αρχική του κατάσταση στο εξωτερικό του, ενώ στο εσωτερικό του έχει μεταμορφωθεί σε μιαμίνιμαλ, σύγχρονη κατοικία.

Βλέποντας την αρχική φωτογραφία, δύσκολα πιστεύει κανείς ότι είναι δυνατόν να ισχύει αυτό.

Κι όμως, ο εσωτερικός χώρος της σπηλιάς έχει ανακαινιστεί και έχει μετατραπεί σε ένα άνετο καθιστικό που εκπέμπει μια μοναδική, ήρεμη ατμόσφαιρα.

Όλα τα νέα στοιχεία έχουν ενσωματωθεί στο σπίτι, χωρίς να αλλοιώνουν την αρχική του μορφή.

Από την εκπληκτική μπανιέρα ως εσοχή στο πάτωμα, μέχρι τον πάγκο της κουζίνας με τον ενσωματωμένο νεροχύτη, τα πάντα είναι κατασκευασμένα με σεβασμό στην αρχική μορφή της σπηλιάς.

Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

xw12

xw1

xw2

xw3

xw4

xw5

xw6

xw7

xw8

xw9

xw10

xw11Πηγή: www.thetoc.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ