Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε τη νύχτα; Ίσως αυτό το σπίτι με τις πόρτες που αντέχουν μέχρι και σε επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους να σας κάνει να νοιώθετε πιο ασφαλείς.

Το απίστευτο οίκημα αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων θεωρείται το ασφαλέστερο σπίτι της αμερικανικής ηπείρου, ίσως και του κόσμου, και διαθέτει καταφύγιο εμβαδού 15.000 τετραγωνικών ποδών, καθώς και πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα ανεξάρτητα από το κοινό δίκτυο.

Βρίσκεται λίγο έξω από την Ατλάντα και κρύβει πολύ περισσότερα από μια αίθουσα ιδιωτικών προβολών, μια αίθουσα μπόουλινγκ και μια απέραντη πισίνα.

Τάζουν «γην και ύδωρ» : 100 αμερικανικές πόλεις διεκδικούν τη νέα έδρα της Amazon

Οι πόρτες των δωματίων του μπορούν να αντέξουν τα πυρά ενός AK-47. Το γκαράζ είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρά 30 οχήματα και έχει μια είσοδο σχεδιασμένη με τρόπο που να την κρύβει ένας καταρράκτης. Μυστικές πόρτες οδηγούν σε ένα καταφύγιο, όπου ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να κρύβεται για χρόνια, ενώ έχει παροχή αρτεσιανού νερού από διάτρηση 1.000 ποδών κάτω από το έδαφος.

Διαβάστε ακόμα:  Κίνα: Θα περιορίσει αυστηρά τα μη απαραίτητα ταξίδια Κινέζων πολιτών εκτός χώρας

rice2

Το σπίτι χτίστηκε από έναν αρχιτέκτονα που ξόδεψε δυο δεκαετίες για τον σχεδιασμό κτηρίων ασφαλείας για το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Όπως λέει ένας γνωστός μεσίτης ακινήτων, μπορεί κανείς να κρεμάσει στους τοίχους του μια συλλογή έργων Τέχνης αξίας 20 εκατ. δολ. και να κοιμάται ήσυχος ότι τα πάντα είναι ασφαλή.

7 λύσεις για να είναι το σπίτι σου πάντα τακτοποιημένο

shho

Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Rice House, όπως λέγεται, ξόδεψε έξι χρόνια και περί τα 30 εκατ. δολ. για να φτιάξει αυτό το πραγματικό φρούριο. Εχει 8 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, τρεις κουζίνες, ένα ιδιωτικό μουσείο, κελλάρι κρασιών, εσωτερικό σκοπευτήριο, μεγάλους ανελκυστήρες.

rice3

Η συνοικία στην οποία βρίσκεται έχει 19 γήπεδα τέννις, γήπεδο γκολφ, γήπεδα μπάσκετ, χώρο συναυλιών και φυσικά 14ωρη φύλαξη.

Τώρα, ο ιδιοκτήτης που το αγόρασε για να το αφήσει κληρονομία στο παιδί του, το πουλά στην τιμή των 14,7 εκατ. δολ. Η αρχική τιμή πώλησης ανερχόταν στα 17,5 εκατ. δολ. Αιτία πώλησης; Μόλις έμαθε ότι ο γιος του δεν ενδιαφέρεται να μείνει εκεί…

πηγή:newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ