Στα πιο απίθανα μέρη, συμβαίνουν τα καλύτερα….
Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το παρακάτω φωτογραφικό υλικό…

Για να κάνουν τις παραστάσεις τους να ξεχωρίζουν ή για να δώσουν το στίγμα τους,

οι μουσικοί που θα δείτε παρακάτω επέλεξαν τους πιο ασυνήθιστους τρόπους και τα πιο απίθανα μέρη για να παίξουν μουσική.

Η μουσική παράσταση του Ludovico Einaudi έγινε σε μια πλατφόρμα στον Αρκτικό Ωκεανό, με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την κλιματική αλλαγή.


Ο Glen Donnelly

αποφάσισε να δείξει την ευαισθητοποίησή του σχετικά με τα πρότυπα του ανδρικού σώματος πετώντας από ένα αεροπλάνο και παίζοντας βιολί γυμνός.

Διαβάστε ακόμα: 3+1 λόγοι για να επισκεφτείτε το ΜΑΓΙΚΟ Μπανγκόκ

Ένας ριψοκίνδυνος Σκωτσέζος μουσικός αποφάσισε ότι ήθελε να παίξει γκάιντα ενώ κάνει bungee jupming φορώντας κίλτ και το… έκανε!

Στις σπηλιές Κάμπερλαντ στις ΗΠΑ, υπάρχει μια αίθουσα που φιλοξενεί κάθε τύπου εκδηλώσεις, ακόμα και μουσικές στα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.


Δύο δύτες παίζουν μουσική μέσα στο νερό σε θαλάσσιο πάρκο της Κίνας.

Διαβάστε ακόμα: Δυο μέρες στο Πάπιγκο… για ένα short break αξέχαστο!

Ο βραζιλιάνος πιανίστας Ricardo de Castro Monteiro παίζει πιάνο στον αέρα, κυριολεκτικά, αφού το πιάνο κρέμεται από καλώδια, στα πλαίσια μιας ετήσιας εκδήλωσης στο Σάο Πάολο.


To εκπληκτικό μαρμάρινο σπήλαιο στην Κριμαία φιλοξενεί κατά καιρούς συναυλίες κλασσικής μουσική, περίπου 131 μέτρα κάτω από την επιφάνεια με χωρητικότητα 150 ατόμων.

No Comments Yet

Comments are closed