Στην Τήνο τα μεγαλύτερα ΜΜΕ- Τι συμβαίνει

Στο τετραήμερο που θα βρίσκεται η αποστολή στο νησί θα…..

Ο Δήμος Τήνου πιστός στις προσπάθειες προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νησιού στις αγορές των Βαλκανίων και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στο Βελιγράδι και τη Διευθύντρια κα Σοφία Λαζαρίδου, φιλοξενεί επταμελή αποστολή από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και T.O’s της Σερβίας.

Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση

που περιλαμβάνει εκπροσώπους από έντυπα, blogs και τηλεοπτικούς σταθμούς μαζί με έγκριτους ταξιδιωτικούς οργανισμούς ώστε, πέρα από την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της «Μούσας του Αιγαίου», να δρομολογηθούν και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμα: Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο χωριό του Παρνασσού- Ένα από τα «διαμάντια» της Ελλάδας (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Στο τετραήμερο που θα βρίσκεται η αποστολή στο νησί

θα επισκεφθεί γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια με θρησκευτικό και ιστορικό ενδιαφέρον, θα γνωρίσει την τηνιακή κουλτούρα και την πολιτιστική κληρονομία. Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα.

Διαβάστε ακόμα: Ryanair: ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ για το μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΗ- Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ!

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Νατάσα Δεληγιάννη, στόχος είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνη που καθιστούν το νησί έναν προορισμό για όλες τις εποχές.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ