Στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων στην κατηγορία «Luxury Destination Spa-Continent Winner, Europe», στα World Luxury Spa Awards 2017 βρίσκεται το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, The Mountain Spa.

Ο θεσμός που διεξάγεται κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες Spa και ευεξίας στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort.

Η βράβευση του ορεινού resort έγινε σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο JW Marriott Hotel Hanoi, στο Βιετνάμ, με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.

Στην «καρδιά της» φιλοσοφίας του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται ο σεβασμός για το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο. Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, σε ένα από τα ωραιότερα ορεινά θέρετρα της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:  Στο «κόκκινο» τα κρούσματα σε δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς - Ποια νησιά «βράζουν» από κορονοϊό

Η διάκριση στα World Luxury Spa Awards 2017 αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa και επιβράβευση του οράματος για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού μέσα στον πυρήνα του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, στην περίφημη περιοχή του Ζαγορίου, στην Ήπειρο.

Πάρτε τα βουνά: Απόδραση στα αυθεντικά χωριά του Παπίγκου!!!

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο wellness, το Τhe Mountain Spa καθώς και ένα βραβευμένο εστιατόριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου, που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

πηγή:money-tourism.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ