Στο

Η ιστορία του κρεοπωλείου «Το Χασαπάκι» ξεκινάει το 1976 στο κέντρο της Ροδόπολης Σερρών, και πλέον η φήμη του έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα Πρόκειται για µια οικογενειακή µονάδα, µε µικρή, αλλά εξαιρετικής ποιότητας παραγωγή βουβαλίσιου κρέατος, με επικεφαλής τον κο. Νάσο Κοκκώνα.

Βουβαλίσιο κρέας - Το Χασαπάκι

Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερα προϊόντα, όπως βουβαλίσιο καβουρµά (ο οποίος στην έκθεση του Βερολίνου είχε κατακτήσει τη 2η θέση ανάµεσα σε 42 χώρες!), σαλάµι καπνιστό αλλά και βουβαλίσια σουτζουκάκια και burgers, από 100% βουβαλίσιο κρέας χωρίς προσμίξεις.

Βουβαλίσιος καβουρμάς - Το Χασαπάκι
Βουβαλίσιος καβουρμάς

Όλα τα προϊόντα είναι από βουβάλια της ευρύτερης περιοχής (άλλωστε, το 90% της συνολικής παραγωγής της Ελλάδας ανήκει στην περιoχή του Στρυµόνα). Επιπλέον, εδώ φιλοξενείται και µια µικρή γωνιά µε ιδιαίτερα σερραϊκά καλούδια από τοπικούς παραγωγούς!

Βουβαλίσιο κρέας - Το Χασαπάκι
Λουκάνικο από το Χασαπάκι

Info:
Ροδόπολη Κερκίνης Σερρών, Τ. 23270 22093, Μ. 6977 226943, www.toxasapaki.gr, [email protected]

Θα επισκεφτείτε τις Σέρρες; Το travelstyle.gr έχει για εσάς έναν πλήρη οδηγό με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να περάσετε υπέροχα!

Μπορείτε να αποκτήσετε και το The gold book of Serres με ένα μόνο κλικ, εντελώς δωρεάν!

Βρείτε επίσης και άλλες προτάσεις για τις Σέρρες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ