Για ξενοδοχεία που κρύφουν σκοτεινές ιστορίες έχουμε ξαναγράψει. Αλλα 7 ξενοδοχεία συμπληρώνουν τη στοιχειωμένη λίστα.Είναι ανοιχτά για τους τολμηρούς που θέλουν να τα επισκεφτούν και να διαπιστώσουν αν οι μύθοι γύρω από αυτά ισχύουν. 

- Advertisement -

Κάστρο Thornewood, στο Lakewood της Ουάσινγκτον, κατοικείται ακόμα από τους αρχικούς του ιδιοκτήτες, το ζευγάρι Chester και Anna Thorne, και σύμφωνα με τον μύθο, στη νυφική σουίτα του κάστρου υπάρχει ο καθρέφτης από το αρχικό δωμάτιο της Anna, όπου νύφες που έχουν κοιταχτεί σε αυτόν λένε πως είδαν την κυρία του σπιτιού από πίσω τους.

Orchard: Μια ολόκληρη συνοικία χτίστηκε σε μια προβλήτα πάνω απο τη θάλασσα!

Ξενοδοχείο Stanley

Αυτό είναι και που αποτέλεσε έμπνευση για το βιβλίο «Λάμψη» του Stephen King. Λένε ότι σε αυτό το ξενοδοχείο υπάρχουν πελάτες-φαντάσματα, τα οποία κάνουν και πάρτι, ενώ λένε ότι κλέβουν και τις αποσκευές των πελατών.

Αναρωτιέστε πώς είναι ο παράδεισος; Δείτε αυτό το ονειρεμένο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες και θα καταλάβετε!

Ξενoδοχείο Galvez

Είναι γνωστό για το φάντασμα της «Ερωτευμένης Κυρίας». Σύμφωνα με την ιστορία, μια κυρία περίμενε στο εν λόγω ξενοδοχείο τον αρραβωνιαστικό της να επιστρέψει από τη θάλασσα, όμως εκείνος δεν γύρισε ποτέ, γιατί το πλοίο του βυθίστηκε στα ανοιχτά της Φλόριντα. Έτσι η γυναίκα κρεμάστηκε και κάποιοι λένε πως το φάντασμά της ακόμα περιμένει εκεί.

Στοίβες πεταμένων ρούχων στις βιτρίνες του Harrods για ένα σοβαρό λόγο

Στη Φλόριντα, στο ξενοδοχείο Casa Monica, ένας άντρας κρεμάστηκε στο δωμάτιο 511 και έχουν ακουστεί ήχοι από φαντάσματα παιδιών να κατεβαίνουν τις σκάλες, ενώ οι υπάλληλοί του αρνούνται να καθαρίσουν κάποια από τα δωμάτιά του, εξαιτίας των φαντασμάτων.

Ο Τάσος Δούσης προτείνει 3 υπέροχα ξενοδοχεία στην Άνδρο με μοναδική θέση και λιγότερο από 50 ευρώ την ημέρα!

Seven Sisters Inn

Αυτό το ξενοδοχείο λένε πως είναι στοιχειωμένο από 7 πνεύματα, εκ των οποίων τα δύο ανήκουν στους αρχικούς του ιδιοκτήτες.

Ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt

Το φάντασμα της Marilyn Monroe υπάρχει ακόμα στη σουίτα όπου βρέθηκε νεκρή. Το δωμάτιο πάντως νοικιάζεται ακόμα.

Klaus K: Ένα ξενοδοχείο σκέτο κόσμημα στην καρδιά του Ελσίνκι!

Ξενοδοχείο Lord Baltimore

Εκεί ένα κορίτσι αυτοκτόνησε στον 19ο όροφο. Λένε ότι την έχουν δει να περιφέρεται με λευκό φόρεμα και να παίζει με την κόκκινή της μπάλα, ενώ κάποιες φορές το ασανσέρ σταματά στον 19ο, ακόμα και όταν κανείς δεν έχει πατήσει το κουμπί.

Υστερούν σε τετραγωνικά αλλά όχι και σε γεύση: 5 μικρά αλλά κουκλίστικα εστιατόρια

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ