Με τις καλύτερες εντυπώσεις για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τη φιλοξενία και την ποιότητα υπηρεσιών, αναχώρησαν από το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου, έγκριτοι Ιταλοί ταξιδιωτικοί συντάκτες.

Η προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή που οργανώθηκε από το Δήμο Ιητών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ 27 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Glamping!Η νέα μόδα στο κάμπινγκ ήρθε στην Ελλάδα και βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα!

Image result for ιος

 

Related image

Αυτό το ελληνικό νησί είναι ο κορυφαίος γαμήλιος προορισμός στον Κόσμο!Ποιο είναι;(photo)

Συντάκτες της Ιταλικής Vogue λάτρεψαν αυτό το ελληνικό νησάκι!Ύμνοι της βίβλου της μόδας για τις ομορφιές του!(photos)

Η αναμενόμενη δημοσιότητα που θα προκύψει από το δημοσιογραφικό ταξίδι του κορυφαίου διεθνούς Μέσου www.Vogue.it με 24 εκατομμύρια unique viewers σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και το πλέον ανερχόμενο lifestyle website της Ιταλίας, Lampoon με 2,5 εκατομμύρια pageviews και εκατοντάδες χιλιάδες unique viewers, εντάσσεται στην οργανωμένη στρατηγική του Δήμου για την προσέγγιση ομάδων-στόχων με ποιοτικά και ειδικά ενδιαφέροντα.

Image result for ιος

«Στοχεύουμε τόσο σε νέες όσο και καθιερωμένες αγορές, αξιοποιώντας κάθε φορά διαφορετική πτυχή του πλούσιου Τουριστικού προϊόντος του προορισμού» τονίζει η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών που ανέλαβε προσωπικά να γνωρίσει στους συμμετέχοντες δημοσιογράφους τα μυστικά της Ίου, σε συνεννόηση με την εταιρεία Τουριστικού Consulting Re:make.

Διαβάστε ακόμα:
Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστή η Ε.Ο Αθηνών Λαμίας - Οι διακοπές κυκλοφορίας σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα

 

πηγή:airnews.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ