Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
11.4 C
Athens

Sugar Angel Workshop & coffee

0
284

Μπαίνοντας, µας πληµµυρίζουν τα αρώµατα από τα ολόφρεσκα γλυκά και µας εντυπωσιάζουν το ροµαντικό περιβάλλον και ο κοµψός χώρος (µε αυστηρά non smoking pοlicy), µε τα vintage στοιχεία και τον γαλλικό αέρα.

Το πρωτοπόρο concept του Sugar Angel έχει γίνει σηµείο αναφοράς στην πόλη! Πίσω από την επιτυχία –που οφείλεται στην εξέλιξη και τη διαρκή αναζήτηση για νέα υλικά και συνδυασµούς– βρίσκονται η δηµιουργός του, Αγγελική Μεϊµάρη, και οι συνεργάτες της. Οι unique συνταγές αποτελούν αποτέλεσµα έρευνας και τα πάντα είναι χειροποίητα, από premium πρώτες ύλες, όπως θα τα φτιάχναµε στο σπίτι µας! «Κρυφοκοιτάζοντας» στο εργαστήριο, είδαµε να ετοιµάζονται κάποια από τα αγαπηµένα γλυκά, ενώ, εκτός από τις κλασικές συνταγές, που έχουν γίνει best sellers, καθηµερινά βρίσκουµε επιπλέον ολόφρεσκες τούρτες και κέικ! Ο κατάλογος, δε, ανανεώθηκε µε… λαχταριστές νέες αφίξεις, που διεκδικούν τη θέση τους ανάµεσα στα ήδη δηµοφιλή γλυκίσµατα, όπως το cheesecake «New York», η τούρτα «Oreo» κ.ά. Αυτό, τέλος, που επισφραγίζει την προτίµησή µας στο Sugar Angel είναι ότι, όπως ακριβώς στα γλυκά, έτσι και στα ροφήµατα υπάρχει επίσης µεγάλη γκάµα επιλογών, εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης!

sugar angelsugar angelsugar angelsugar angelsugar angel

- Advertisement -

Το νέο Sugar Angel

Και όπως κάθε πρωτότυπο και επιτυχημένο concept όπως αυτό του Sugar Angel, εξελίσσεται… και φέτος εκτός από το κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το συναντήσαμε σε ένα ακόµη κατάστηµα στη Θέρµη, ενώ συζητήσεις γίνονται για να «ταξιδέψει» και εκτός στενών συνόρων της πόλης… Πίσω από την επιτυχία του new age ζαχαροπλαστείου βρίσκονται φυσικά η δηµιουργός του, Αγγελική Μεϊµάρη, και οι συνεργάτες της! Και µπορεί αυτό που γοητεύει αρχικά να είναι ο κοµψός χώρος (µε αυστηρά non smoking pοlicy) µε τα vintage στοιχεία και τον γαλλικό αέρα, όµως αυτό που κερδίζει τελικά είναι τα ολόφρεσκα cakes σε unique συνταγές βασισµένες σε premium πρώτες ύλες που βγαίνουν απευθείας από το εργαστήριο! Ήταν πριν από 4 χρόνια όταν το Sugar Angel σύστησε στη Θεσσαλονίκη τη δηµοφιλή Red Velvet, όµως πλέον οι θαµώνες δεν µπορούν να αντισταθούν και σε µια juicy lila pause, σε µια τούρτα Copa Banana ή σε ένα λαχταριστό New York Cheesecake!

Highlights

• Οι θεµατικές βιτρίνες, οι πιο εµπνευσµένες της πόλης!

• Mεγάλη ποικιλία σε cakes, τούρτες αλλά και ροφήµατα

• Η καινούρια σειρά µε τα συσκευασµένα µπισκοτάκια!

 

Κατάστηµα κέντρου: καθ. 09:00-22:00, Σαβ/κα 09:00-21:00. Κατάστηµα Θέρµης: καθ. 08:00-22:00, Σαβ/κα 09:00-21:00.

Λασσάνη 1 & Πρ. Κοροµηλά (κεντρο), Τ. 2310 225575 / Καραολή Δηµητρίου 4, Εµπορικό La piazza (θερµη),

T. 23140 06530, www.sugarangel.gr  

FB. Sugar Angel workshop & coffeeSugar Angel workshop & coffee Thermi

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ