Η Sky Express συνδέει το brand, το περιεχόμενο και τους ναύλους με το παγκόσμιο δίκτυο  της Amadeus.Με τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία της, που περιλαμβάνει 18 μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αμέτρητα ειδυλλιακά νησιά, δεν εκπλήσσει ότι η Ελλάδααποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό.

 

Το 2016, τα ταξίδια και ο τουρισμός εν γένει αποτέλεσαν το 7,5% του ΑΕΠ της Ελλάδας και το ποσοστό αυτό προβλέπεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι 10 πιο περιζήτητοι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα!Ότι πρέπει για μια εκδρομή!(photos)

Η Sky Express, η οποία πετά σε όλα τα δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, έχει στους άμεσους στόχους της την αξιοποίηση αυτής της αύξησης και θέλοντας να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην τόνωση του εισερχόμενου τουρισμού στην ελληνική αγορά, επέλεξε να συνεργαστεί με την Amadeus και να διαθέσει το περιεχόμενό της, σε συνεργαζόμενα με την Amadeus, ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στη Sky Express, η οποία έχει βραβευτεί από την ERA ως η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2014/15, να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της και την περαιτέρω επέκτασή της, συνδέοντας το brand της με ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία θα έχει πρόσβαση σε νέες αγορές, θα αποκτήσει νέους συνεργάτες και θα υιοθετήσει τεχνολογίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να εξατομικεύσει και να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια.

Διαβάστε ακόμα:  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία

Το θαυματουργό γιατρικό των αρχαίων Σπαρτιατών που κάνει πάταγο!Ποιο είναι;

Ο Γιάννης Λιδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express, σχολιάζοντας την συνεργασία δήλωσε:

«Η Sky Express είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με δυναμική πορεία στην ελληνική αγορά. Στις προσπάθειές μας να αυξήσουμε την παγκόσμια πελατειακή μας βάση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό μας θα είναι διαθέσιμο και εύκολα προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ταξιδιώτες παγκοσμίως. Η συνεργασία μας με την Amadeus, η οποία θα συνδέσει το περιεχόμενό μας με το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων της εταιρείας, θα οδηγήσει στην αύξηση των κερδών μας.»

Η Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα & Κύπρο σχολίασε:

«Στόχος μας στην Amadeus είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, είτε αεροπορικές εταιρείες είτε ταξιδιωτικά γραφεία, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν προς όφελός τους την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά, να προσεγγίζουν περισσότερους ταξιδιώτες και κατ’ επέκταση να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους. Από τη συνεργασία μας, η Sky Express θα επωφεληθεί από το απαράμιλλο παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων, εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, ταξιδιωτικών γραφείων και το εύρος αγοράς που διαθέτουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Sky Express στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό».

Η Sky Express προστίθεται σε έναν κατάλογο 440+ αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και 90+ υβριδικών αεροπορικών και εταιρειών χαμηλού κόστους, των οποίων οι ναύλοι και το περιεχόμενο merchandising διατίθενται στο παγκόσμιο κανάλι διανομής της Amadeus.

πηγή:.airnews.gr

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο Airbus A350-900 για την Hong Kong Airlines!!!
Επόμενο άρθροΣυκοπιταρίδες: Ο γαστρονομικός πλούτος της Κρήτης!(photos)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ