Το πιστεύετε; Ναι, είναι αλήθεια! Η ομάδα του travelstyle.gr έψαξε και βρήκε για εσάς μία μοναδική προσφορά για Πάσχα στην Τήνο. Ναι, καλά διαβάσατε. Τον κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό. Εμείς λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μία τρομερή ευκαιρία. λοιπόν, έχουμε και νλέμε: τέσσερις ημέρες και όλα τα γευματα συμπεριλαμβανόμενα, με την τιμή να ανέρχεται στα 232€. Μην σοκάρεστε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα! Και θα συνεχίσουμε να είμαστε!

Διαβάστε ακόμα: Σας ταξιδεύουμε σε ένα άγνωστο αρκαδικό χωριό

Τήνος: Το μεγαλοπρεπές προσκύνημα…

Η μοναχή Πελαγία από το μοναστήρι της Παναγίας των Αγγέλων στο Κεχροβούνι, είδε ένα όνειρο που επαναλήφθηκε τρεις συνεχόμενες Κυριακές τον Ιούλιο του 1822 και υποχρέωσε τους Τηνίους να σκάψουν στο σημείο που υπέδειξε στη μοναχή η Παναγία για να βρουν την εικόνα.

Κάθε χωριό είχε αναλάβει να σκάβει με την σειρά ξεκινώντας στις 23 Ιουλίου 1822. Ήταν τέλη Ιανουαρίου 1823 και ήταν η σειρά των Φαλαταδιανών να σκάψουν όταν η αξίνα του Εμμανουήλ Μάτσα ή Σπανού έπεσε επάνω στην εικόνα της Παναγιάς. Η είδηση έφθασε σε κάθε σημείο του νησιού και αμέσως όλοι οι Τήνιοι παράτησαν κάθε ασχολία και έτρεξαν να δουν και να προσκυνήσουν την εικόνα. Επειδή νύχτωνε πήραν μαζί τους όλοι κι από ένα λαδοφάναρο και εκείνη τη νύχτα όλα τα σοκάκια και τα μονοπάτια του νησιού γέμισαν φώτα.

Διαβάστε ακόμα:
Ιδέες για τα ομορφότερα πασχαλινά αυγά, που δεν θα θέλετε να τα τσουγκρίσετε!

Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Νησί των ανέμων και των περίτεχνων περιστερώνων που στολίζουν τους κάμπους της. Νησί της πίστης και της προσμονής σ’ ένα θαύμα. Νησί με ιδιαίτερη γοητεία, που την ανακαλύπτεις στα πανέμορφα χωριά της! Ντυμένη στα ανοιξιάτικα, η Τήνος, γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τις ημέρες του Πάσχα. Ο Ναός της Ευαγγελίστριας με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας είναι, αναμφίβολα, το επίκεντρο της πίστης του νησιού κι όλης της Ελλάδας. Αυτή είναι η Τήνος.  Η περίοδος του Πάσχα είναι μια αλλιώτικη εμπειρία.

Δείτε φωτογραφίες

Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!Σούπερ προσφορά! Πάσχα στην Τήνο με 232 ευρώ, 4 ημέρες και όλα τα γεύματα!

Για να δείτε την προσφορά, ή αν θέλετε να τσεκάρετε και άλλες τιμές, πατήστε εδώ.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ