Αν ανήκετε σε αυτούς που όταν τους απαγορεύουν κάτι, τους αυξάνεται η επιθυμία να το ζήσουν, τότε μην συνεχίσετε να διαβάζετε γιατί στα παρακάτω μέρη, η είσοδος απαγορεύεται αυστηρά.

Περιοχή 51, Νεβάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Περιοχή 51, Νεβάδα
Ίσως το χειρότερα φυλαγμένο μυστικό, η Περιοχή 51 είναι ένα μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ στο νότιο τμήμα της Νεβάδα κι έχει πρωταρχικό σκοπό πιθανότατα την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση, όμως, είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ). Υπάρχουν όμως κάποιοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι σε εκείνη τη βάση η αμερικανική κυβέρνηση κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ.

 

Bohemian Grove, Καλιφόρνια
Αποτελεί μια αγροτική περιοχή μεγάλης έκτασης που μοιάζει σαν να έχει βγει από καλτ θρίλερ και βρίσκεται στο Μόντε Ρίο της Καλιφόρνιας. Το μέρος αυτό είναι ιδιωτική γη και αποτελεί κάτι σαν λέσχη, ενώ κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται κατασκήνωση στο δάσος για τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bohemian Grove, Καλιφόρνια

Στο Βατικανό

 

Τα Μυστικά Αρχεία του Βατικανού, Βατικανό

Αποτέλεσμα εικόνας για Μυστικά Αρχεία του Βατικανού, Βατικανό
Τα αρχεία αυτά λέγεται ότι κρύβουν μερικά από τα πιο σκοτεινά μυστικά του κόσμου. Αλληλογραφία, παπικά λογιστικά βιβλία, κρατικά και άλλα μυστικά έγγραφα θεωρείται ότι βρίσκονται εκεί, όπου πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση. Τα αρχεία αυτά ανήκουν στον Πάπα και σε περίπτωση θανάτου ή παραίτησης, περνάνε στην ιδιοκτησία του επόμενου. Παρ’ όλ’ αυτά, μπορεί όποιος θέλει να δει κάποιο έγγραφο, αλλά μόνο μέσω email κι όχι με το να εισέλθει στο χώρο.

Η Ισπανία που ξεχωρίζει: 7 προορισμοί που κάνουν τη διαφορά!

Pine Gap, Αυστραλία
Είναι κάτι σαν την Περιοχή 51 των Η.Π.Α., βρίσκεται στην κεντρική Αυστραλία και ελέγχεται από την κυβέρνηση και την CIA, αποτελώντας το μοναδικό μέρος στην Αυστραλία όπου χαρακτηρίζεται ως ζώνη που δεν μπορεί να πετάξει κάποιος και χρησιμοποιείται ως σταθμός ελέγχου. Το τι ελέγχουν και παρατηρούν δεν το ξέρουμε, αλλά σύμφωνα με αποκαλύψεις, εξετάζουν προγράμματα επιθέσεων με drone.

Tα 10  απαγορευμένα μέρη στον κόσμο που δεν θα δούμε ποτέ!

Το σπήλαιο Λασκώ

Σπήλαιο Λασκώ, Γαλλία
Διάσημο για τις παλαιολιθικές τοιχογραφίες του, το σπήλαιο αυτό εκτιμάται στα 17.300 χρόνια και ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940 από τέσσερις εφήβους. Οι ζωγραφιές απεικονίζουν κυρίως ένα μεγάλο ζώο, του οποίου τα απολιθώματα είχαν βρεθεί στην περιοχή. Σήμερα είναι κλειστό για το κοινό, καθώς το 1955 διαπιστώθηκαν τα πρώτα σημεία αλλοιώσεων, που προέρχονται κυρίως από το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από τους επισκέπτες του σπηλαίου.

Διαβάστε ακόμα:  3 παραλίες της Πελοποννήσου που είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο!

Ποιες είναι οι 8 χώρες που ντρέπονται για το παρελθόν τους;

Metro-2, Μόσχα
Αποτελεί έναν μυστικό υπόγειο σταθμό που κινείται παράλληλα με το μετρό της Μόσχας και κατασκευάστηκε επί Στάλιν, ενώ πήρε την ονομασία D-6 από την KGB. Λέγεται πως το Metro-2 έχει 4 γραμμές 50-200 μέτρων βάθους επιτρέποντας στο Κρεμλίνο να συνδέεται απευθείας με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB), το κυβερνητικό αεροδρόμιο και μια υπόγεια τοποθεσία στο Ramenki.

Tα 10  απαγορευμένα μέρη στον κόσμο που δεν θα δούμε ποτέ!

Το Mezhgorye

Mezghorye, Ρωσία
Το μέρος αυτό αναφέρεται ως η μυστική τοποθεσία πυρηνικών πυραύλων της Ρωσίας κι εκεί υπάρχουν, μάλιστα, τάγματα που βρίσκονται εκεί μόνιμα για να αποτρέπουν τους επισκέπτες. Η βάση περιλαμβάνει αυτόματους βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να ενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, η οποία εντοπίζεται από διαφόρων ειδών αισθητήρες (φωτός, σεισμικούς κ.ο.κ.).

Room 39, Βόρεια Κορέα
Βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα και είναι ένας μυστικός οργανισμός που μοναδικός του στόχος είναι να βρίσκει τρόπους απόκτησης ξένων χρηματικών ποσών για τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και θεωρείται επικεφαλής του λεγόμενου «οικονομικού δικαστηρίου» της Βόρειας Κορέας, με πολύ λίγα πράγματα να έχουν δημοσιευτεί γι’ αυτό. Θεωρείται ότι ο οργανισμός αυτός διαθέτει πάνω από 20 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελβετία, Κίνα κ.λπ., οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ξέπλυμα χρημάτων και άλλες παράνομες συναλλαγές.

Disney Club 33 Exclusive, Φλόριντα
Βρίσκεται στην Ντίσνεϊλαντ της Φλόριντα και αποτελεί ένα exclusive club μόνο για μέλη, που δεν είναι ανοιχτό για το κοινό. Στα μέλη του βρίσκονται μέχρι και πρόεδροι των Η.Π.Α., ηθοποιοί και επιχειρηματικοί ηγέτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν και φίλους και συνεργάτες, γι’ αυτό… δικτυωθείτε.

Κέντρο δεδομένων της Google
Το πρώτο κέντρο δεδομένων της Google βρίσκεται σε τοποθεσία υψηλής ασφάλειας και φυλάσσεται όπως και η περιοχή 51. Ο λόγος; Τα τρισεκατομμύρια δεδομένων που χρησιμοποιούμε εμείς καθημερινά.

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ