Για κάποιους ταξιδιώτες, απλά ένα χιονισμένο τοπίο είναι το μόνο που θέλουν στις διακοπές τους και τους αρκεί. Για κάποιους άλλους οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν… είναι must για τις χειμερινές τους διακοπές.

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Όπως και να έχει, παρακάτω θα βρείτε εκδρομές ανάλογα με το τι είδους ταξιδιώτη είστε!

JAPAN
Η Ιαπωνία είναι έτσι κι αλλιώς μαγική το χειμώνα, αλλά και τα φεστιβάλ, Sapporo’s Snow Festival και Νozawa Onsen Fire Festival, προσθέτουν λίγο στη λάμψη της!

PATAGONIA
Από το Νοέμβριο έως το Απρίλιο, οι ημέρες στην Παταγονία είναι λίγο πιο ζεστές (παραμένουν κάτω από το 0) και πιο μεγάλες οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τους περιπάτους σας στο χιόνι αλλά και να δείτε από κοντά τους παγετώνες!

TANZANIA
Το ζεστό κλίμα της Τανζανίας… σίγουρα θα σας κερδίσει, αν και θα βρίσκεστε στην καρδιά του χειμώνα! Κάντε μια βόλτα πάνω από το Serengeti National Park και απολαύστε τη θέα, ή περπατήστε στο φαράγγι του Olduvai και δείτε από κοντά την άγρια ζωή!

Διαβάστε ακόμα:  Ηράκλειο: Μια ξενάγηση στην πόλη με τις αναπάντεχες εκπλήξεις, τις πολλές ομορφιές και τη μεγάλη ιστορία

VIENNA
Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για την Βιέννη, αφού αποτελεί top αγαπημένο προορισμό για όλους. Η υπέροχη ατμόσφαιρα του, οι αγορές, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα ξενοδοχεία που έχει κάνουν την Βιέννη, όχι απλά αγαπημένο προορισμό για τον χειμώνα, αλλά και για ολόκληρο το 2018!

CARIBBEAN
Μετά από μια καταστροφική σειρά τυφώνων που έπληξαν φέτος κάποια από τα νησιά της Καραϊβικής, οι άνθρωποί της κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξανανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τους επισκέπτες σε ένα τοπίο ονειρεμένο με τις ατελείωτες παραλίες και τον καυτό ήλιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ