Γνωρίζει όσο κανένας άλλος το βυθό της Μυκόνου… O Waldemar Foit που, από το 1993, µας ξεναγεί στα µυστικά του υποθαλάσσιου κόσµου, φέτος ρίχνει άγκυρα στο Super Paradise, όπου θα είναι το νέο του ορµητήριο για τις καλοκαιρινές εξερευνήσεις…

Aπό την Τίτη Βελοπούλου

@Waldemar Foit
@Waldemar Foit

Έρωτας µε την πρώτη µατιά η συνάντησή του µε τη Μύκονο το 1993, όταν πρωτοήρθε στο νησί, για να φτιάξει το δικό του καταδυτικό κέντρο… ο Γερµανός Waldemar Foit (κάτοχος Guinness World Record), µε πολύχρονη εµπειρία, και λατρεία για το υγρό στοιχείο, σας καλεί να βουτήξετε στο Παρελθόν και την Αρχαιότητα.. Γιατί πολύ απλά µαζί του θα ανακαλύψετε µε ασφάλεια έναν υπέροχο υποθαλάσσιο κόσµο, που επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις!

@Waldemar Foit
@Waldemar Foit

Πλούσιος σε χλωρίδα και πανίδα (από µπαρακούντας, ροφούς µέχρι σµέρνες αλλά και χταπόδια), κρύβει στα βάθη του εντυπωσιακά ναυάγια (Anna II σε βάθος 20-30 µέτρα). Αξίζει πραγµατικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να επωφεληθείτε από αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που προκαλεί µόνο δέος από τη στιγµή που θα αφεθείτε στην αγκαλιά της θάλασσας. Ως αυθεντία του είδους, ο Waldemar είναι ο κατάλληλος και για να µυήσει τους µικρούς σας φίλους στα µυστικά µιας πρώτης… βουτιάς! Aξίζει να σηµειωθεί η δυνατότητα private εκδροµών µε το καΐκι Arielle για βουτιές ή εξερεύνηση σε κρυµµένες παραλίες και γειτονικά νησιά (Ρήνεια, Τραγονήσι), ενώ ο συνδυασµός και των δύο αποτελεί µοναδική εµπειρία!

@Eλεάννα Κουρκουλοπούλου
@Eλεάννα Κουρκουλοπούλου
@Eλεάννα Κουρκουλοπούλου
@Eλεάννα Κουρκουλοπούλου

SERVICES

• Μαθήµατα κατάδυσης για όλα τα επίπεδα (ατοµικά/σε group) από έµπειρους εκπαιδευτές

• Εξειδικεύεται σε diving course για παιδια από 8 ετών

• Ενοικίαση/συντήρηση καταδυτικού εξοπλισµού

• Εκδροµές µε τα σκάφη Arielle & Arielle 2 για diving και snorkeling

• Private boat trips

• Eνδείκνυνται οι κρατήσεις

• Τιµές από €30

(M. 6945 243928, www.mykonos-diving.com[email protected])

Μάθετε τα πάντα για τη Μύκονο στο ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonoς πατώντας κλικ εδώ

COVER_BEST MYKONOS_2016.indd

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ