- Advertisement -

[small_title title=”Αράχωβα, M. 6973 431969″]

Για καλή ιταλική κουζίνα, οι λάτρεις του είδους επιλέγουν εδώ και 10 χρόνια αυτό το υπέροχο µικροσκοπικό εστιατόριο στον πεζόδροµο µετά την Πλατεία Λάκκα (στη γωνία του Indigo). Ιδιοκτήτης και chef, ο Λουκάς Σύρος υπογράφει ένα µενού στο οποίο η «σύµπραξη» ιταλικής κουζίνας µε ντόπια προϊόντα είναι άκρως επιτυχηµένη! Δίπλα στην αυθεντική καρµπονάρα προτείνει τα σπαγγέτι ολικής άλεσης µε φασκόµηλο, πανσέτα και κολοκύθι, το ριζότο µε άγρια µέντα Παρνασσού, κρόκο Κοζάνης και λουίζα και τα χειροποίητα ravioli, ενώ δεν λείπει η ελληνική απάντηση στο ριζότο, το τραχανότο! Τέλεια επίγευση αφήνουν τα χειροποίητα γλυκά του! Από €22. Καθηµερινά, εκτός Τρ., 18.00-όσο πάει, Σάβ.-Κυρ. από τις 13:00.

 

 

Πηγή:ARACHOVA MAGAZINE

Κατεβάστε το με ένα κλικ εδώ!

Ταξιδέψτε στην ιταλική επαρχία με αυτή την καπνιστή σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ