Η εξωτική πολιτεία της Γκόα, με το μωσαϊκό ινδικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού (μιας και είχε διοικηθεί από Πορτογάλους στο παρελθόν) που διαθέτει, είναι μια τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη.

της Γκόα, με το μωσαϊκό ινδικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού (μιας και είχε διοικηθεί από Πορτογάλους στο παρελθόν) που διαθέτει, είναι μια τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Σίγουρα θα λατρέψετε τα 106 χιλιόμετρα παραλιών τριγυρισμένων από φοίνικες και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα. Είναι ιδανική για ανθρώπους που αναζητούν ένα ρομαντικό διάλειμμα, διακοπές γεμάτες πάρτι ή απλά μερικές εβδομάδες στην παραλία – για την ακρίβεια, θα ικανοποιηθείτε ό,τι κι αν ψάχνετε!

Στο δημοφιλές Καντολίμ της βόρειας Γκόα θα μπορείτε να χαλαρώσετε, μιας και είναι μια ζωντανή περιοχή με πολλά εστιατόρια, καταστήματα και παραλίες με θαλάσσια σπορ. Το κοντινό Καλανγκούτ είναι ένα χωριό-θέρετρο, του οποίου η κύρια οδός είναι γεμάτη καταστήματα, παζάρια, πάγκους τουριστικών ειδών και εστιατόρια που προσφέρουν τοπικά εδέσματα.

Αν σας αρέσουν οι παραλίες, αλλά σας αρέσει να βλέπετε και τα πολιτισμικά στοιχεία του τόπου που επισκέπτεστε, τότε κατευθυνθείτε προς τα νότια της Γκόα. Η παραλία που βρίσκεται νότια του Μπενολίμ έχει πολλά για να δείτε – μπορείτε να επισκεφθείτε ναούς και αγορές, όπως και μαγευτικές παραλίες ή εστιατόρια και μπαρ.

Οι 50 top εμπειρίες που πρέπει να ζήσει κάποιος στη ζωή του!!!(photos)

Μη νομίσετε όμως ότι η Γκόα είναι απλά ένα μέρος με πολλές παραλίες. Υπάρχουν κι άλλα που μπορείτε να κάνετε στην ινδική αυτή επαρχία: Ανεβείτε σε ελέφαντες, επισκεφθείτε τα όμορφα κτήρια της περιοχής, ξεναγηθείτε σε ναούς ή κάντε βαρκάδα στον ποταμό Σαλ – ίσως δείτε και δελφίνι, αν είστε αρκετά τυχεροί!

Η Γκόα είναι ένα μαγικό μέρος, γεμάτη εκπλήξεις και όμορφες παραλίες, και διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα ανατολικού και δυτικού πολιτισμού, το οποίο δημιουργεί μια ασύγκριτη ατμόσφαιρα που απλά περιμένει να τη γευτείτε.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

Λέγεται ότι είναι η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης…Συμφωνείτε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ