Πως σας φαίνεται η ιδέα να κολυμπήσετε παρέα με καρχαρίες; Σας τρομάζει ή μήπως θα θέλατε να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία; Εμείς πάντως, σας παρουσιάζουμε 10 μέρη που μπορείτε να κολυμπήσετε δίπλα τους!

ΟΑΧΟΥ, ΧΑΒΑΗ, ΗΠΑ
Πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, το Οάχου, το οποίο είναι γνωστό ως το ασφαλέστερο σημείο όπου μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί με καρχαρίες. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία. Εσείς απλώς φοράτε το μαγιό σας, τη μάσκα σας και βουτάτε ατρρόμητοι να απολαύσετε την μοναδική αυτή εμπειρία.

- Advertisement -

ΝΗΣΟΙ ΚΟΚΟΣ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Στα πανέμορφα αυτά νησιά στη Κόστα Ρίκα θα συναντήσετε πολλούς σφυροκέφαλους καρχαρίες και θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε από κοντά κολυμπώντας μαζί με δελφίνια και άλλα θαλάσσια ζώα.

ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ, ΜΠΑΧΑΜΕΣ
Στα συγκεκριμένα θαλάσσια πάρκα ζουν πάνω από 40 είδη καρχαριών και οι Μπαχάμες αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό ζωής που θα σας μείνει αξέχαστος.

Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα; 6 ονειρικά νησιά που θα σας κάνουν να ερωτεύεστε ξανά και ξανά! (photos)

ΓΚΑΝΣΜΠΑΙ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
Θεωρείται η πρωτεύουσα του λευκού καρχαρία και εκεί θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα εκπληκτικά αυτά πλάσματα μέσα από την ασφάλεια των ειδικών κλουβιών.

ΓΚΛΑΝΤΕΝ ΣΠΙΤ, ΜΠΕΛΙΖ
Δεν υπάρχουν πολλές εμπειρίες που να προσφέρουν τόση γαλήνη όσο το να κολυμπάς δίπλα σε έναν πελώριο λευκό καρχαρία. Φορέστε την ειδική στολή και απολαύστε την αίσθηση που χαρίζει η φύση και τα μοναδικά πλάσματά της.

ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΚΑ, ΦΙΤΖΙ
Η πανέμορφη αυτή λίμνη φιλοξενεί οκτώ είδη καρχαριών και εκεί δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο καταφύγιο όπου μελετώνται και προστατεύονται τα σπάνια αυτά πλάσματα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να τα δουν από κοντά και να παρατηρήσουν τις συνήθειες τους.

Ελλάδα: Ποιος είναι ο πιο φθηνός all inclusive προορισμός για το καλοκαίρι του 2018;

ΝΗΣΟΣ ΜΟΥΧΕΡΕΣ, ΜΕΞΙΚΟ
Στο νησί φιλοξενείται ένας μεγάλος πληθυσμός από καρχαρίες και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν δίπλα στα γιγάντια αυτά πλάσματα που προκαλούν δέος.

ΜΑΛΑΠΑΣΚΟΥΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Το Monad Shoal κοντά στις Φιλιππίνες σας χαρίζει τη μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά τα πλάσματα αυτά που όλοι έχουμε συνδέσει με τον απόλυτο τρόμο. Το συγκεκριμένο είδος καρχαρία έχει μια χαρακτηριστική μακριά ουρά με την οποία χτυπά το θύμα τους. Τι λέτε; Θα το τολμούσατε;

ΝΗΣΟΣ ΚΑΤ, ΜΠΑΧΑΜΕΣ
Τα ήρεμα νερά του νησιού αποτελούν το ιδανικό ίσως σημείο για να αποτολμήσετε το αδιανόητο για πολλούς: να απολαύσετε τους ύφαλους αγκαλιά με ένα πελώριο καρχαρία.

Ποια 2 ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα στους «κρυμμένους» θησαυρούς της Μεσογείου; (photos)

ΝΗΣΟΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΟΥΠΕ, ΜΕΞΙΚΟ
Εδώ θα βρείτε μεγάλο πληθυσμό από λευκούς καρχαρίες και θα μπορέσετε να τους παρατηρήσετε μέσα από την ασφάλεια ενισχυμένων κλουβιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ