Το άρωμα του παστού αναμειγνύεται ιδανικά με την απαλή γεύση της ντομάτας, δημιουργώντας ένα εύκολο στην παρασκευή του και άκρως γευστικό καλοκαιρινό (κυρίως λόγω της εποχικότητας της ντομάτας) πιάτο.

- Advertisement -

Υλικά

300 γρ. παστό

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

500 ml ντομάτα στον τρίφτη

1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά)

4 αυγά χτυπημένα

Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι

Μεγανήσι: Ένας μαγικός προορισμός για να χαλαρώσεις λίγο πριν τελειώσει η άδεια σου

Εκτέλεση

Κόβετε σε κυβάκια το παστό και το τσιγαρίζετε στο καυτό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι για 3 περίπου λεπτά.

Προσθέτετε τη ντομάτα και βράζετε σε μέτρια φωτιά για 20 περίπου λεπτά ή έως ότου απορροφηθούν όλα τα υγρά.

Aπο το Ντουμπάι μέχρι την Αμερική – Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά Water Parks του πλανήτη

Αλατοπιπερώνετε τα χτυπημένα αυγά και τα ρίχνετε στη σάλτσα με το παστό.

Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.

Πηγή: www.greekguide.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ