Τιμητικό Βραβείο απέσπασαν οι "Διαδρομές στη Μάρπησσα" στα πλαίσιο των Best City Awards 2018

Τιμητικό βραβείο στο πλαίσιο των Best City Awards 2018, που διοργάνωσαν οι Boussias Communications και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), απέσπασε το πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Μάρπησσας Πάρου, “Διαδρομές στη Μάρπησσα”. 

Η κριτική επιτροπή και οι συνδιοργανωτές των βραβείων απένημαν το τιμητικό βραβείο στον φορέα σε ένδειξη εκτίμησης για την συμβολή της στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η προσφορά του Φεστιβάλ αναγνωρίστηκε από την πρόσφατη διάκριση των “Διαδρομών στην Μάρπησσα” στον διαγωνισμό Destination of Sustainable Cultural Tourism Awards 2018 του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού, όπου το Φεστιβάλ κέρδισε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία “Πολιτιστικοί χώροι”. 

Τιμητικό Βραβείο απέσπασαν οι "Διαδρομές στη Μάρπησσα" στα πλαίσιο των Best City Awards 2018

Η τελετή Best City Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων. 

Στην τελετή υπογραμμίστηκαν οι δράσεις των τοπικών αρχών, των οργανισμών και των επιχειρήσεων ως λαμπρά παραδείγματα που προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης.

Η οργανωτική ομάδα των “Διαδρομών στη Μάρπησσα” ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές των Best City Awards για το τιμητικό βραβείο και για την αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη και την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμαΝέα πρωτιά! Η Ελλάδα κατακτά ξανά το 1ο βραβείο καλύτερης τουριστικής ταινίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ