Από το βράδυ ήδη κάποιοι, περισσότεροι αύριο και την Τρίτη θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής από το μικρό break για το Πάσχα, με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα.

Για κάποιους από αυτούς που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο η όλη διαδικασία αντιμετωπίζεται ως Γολγοθάς καθώς τους κυριεύει άγχος για το γεγονός ότι βρίσκονται σε κάποιο σημείο κάπου πάνω από τα 30.000 πόδια από την επιφάνεια της Γης.

- Advertisement -

Διαβάστε ακόμα: Γι’ αυτούς τους 5 λόγους τα αεροπλάνα είναι λευκά

 

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ταξιδιωτών παρακάτω παρουσιάζεται ένα τρικάκι που σίγουρα θα μπορέσει να σας ηρεμήσει τις δύσκολες εκείνες στιγμές .

Το τρικ που προτείνουν οι ειδικοί δεν έχει να κάνει με κάποιο αντικείμενο από αυτά που συνήθως λειτουργούν αγχολυτικά, αλλά απλά με το…. κουρτινάκι. Το κουρτινάκι του αεροπλάνου εννοούμε.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί προτείνουν σε περίπτωση που κάθεστε στο παράθυρο να κατεβάσετε το κουρτινάκι και σε περίπτωση που κάθεστε στο διάδρομο, να χαμηλώσετε το βλέμμα σας σαν… κατσούφηδες. Με άλλα λόγια συμβουλεύουν να μην κοιτάμε έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως, το ότι δεν συντρίβονται τα αεροπλάνα εν πτήσει, οφείλεται στα… παράθυρά τους

 

Γιατί αυτό το κόλπο πιάνει; Ο ουρανός έξω και τα σύννεφα μπορεί να αυξήσουν τα νεύρα σας και σε καμία περίπτωση δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ