Είναι σοκαριστικό, γι’ αυτό σας λέμε και ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να πάρετε. Σε αρκετούς από εσάς έχει συμβεί τουλάχιστον από μια φορά, να παρακαλάτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε ένα ξενοδοχείο, να σας αλλάξουν σεντόνια, αν όχι ανά μια μέρα, έστω ανά δύο.

Και σκέφτεστε, «μήπως είμαι υπερβολική;» Όχι, δεν είστε! Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζετε, διότι το έχετε ως δεδομένο είναι ότι σε αρκετά ξενοδοχεία, τα σεντόνια δεν αλλάζουν ούτε με την αλλαγή των πελατών.

5 πράγματα που πρέπει να έχει μαζί της κάθε γυναίκα… στις διακοπές της στο νησί! (photos)

Αυτό τουλάχιστον έδειξαν έρευνες της τηλεοπτικής εκπομπής Inside Edition, όταν η δημοσιογράφος αποφάσισε να ελέγξει εννέα διαφορετικά, γνωστά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης. Τρία από αυτά αποδείχτηκε ότι δεν άλλαζαν τα σεντόνια, μετά το check out των πελατών.

Η Ann Mercogliano και η δημοσιογραφική της ομάδα πριν αποχωρήσουν από το δωμάτιο του εκάστοτε ξενοδοχείου, ψέκαζαν με ένα ειδικό σπρέι τα σεντόνια, του οποίου τα σημάδια γίνονταν εμφανή, μόνο με τη χρήση black light. Συγκεκριμένα, ψέκαζαν γράφοντας τη φράση «I Slept Here».

2+1 χρήσιμα tips για να κλείσετε με τον πιο έξυπνο τρόπο ένα σπίτι στο Airbnb!


Δείτε πώς φαίνεται το “I slept here” με το black light.

Την επόμενη μέρα έκλειναν το ίδιο δωμάτιο με διαφορετικό όνομα και τσέκαραν αν υπάρχει η «σκιαγραφημένη» φράση που είχαν αφήσει την προηγούμενη μέρα στα σεντόνια. Δυστυχώς στα 3 από τα 9 ξενοδοχεία, τα σεντόνια δεν είχαν αλλαχτεί, ούτε τα εσωτερικά, αλλά ούτε καν τα εξωτερικά. Απευθείας η Ann Mercogliano καλούσε τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων, για να τους αναφέρει το περιστατικό. Στην πλειοψηφία τους, δήλωναν άγνοια, εκτός από μια περίπτωση, στην οποία η υπεύθυνη όχι μόνο δεν απολογήθηκε αλλά ήταν και αγενής απέναντι στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:  Αξέχαστο summer in the city από τον Όμιλο Διβάνη

Σε αρκετά ξενοδοχεία μια τέτοια εικόνα σπανίζει!

Τώρα, λοιπόν, που σας κάναμε να ανησυχείτε για την καθαριότητα του κάθε ξενοδοχείου που κλείνετε, έχουμε να σας προτείνουμε τρεις λύσεις:

Το πιο έξυπνο κόλπο για να θυμάστε αν κλείσατε τον θερμοσίφωνα! Κάντε διακοπές με το κεφάλι σας ήσυχο!

1. Κουβαλάτε μαζί σας μια λάμπα black light. Ναι, μπορεί να ακούγεται πολύ αστείο, αλλά είναι ένας τρόπος να δείτε και το παραμικρό πάνω στα σεντόνια σας.

2. Να παίρνετε κάθε φορά μαζί σας τα δικά σας σεντόνια και μαξιλαροθήκες, πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάτε πτήση με χειραποσκευή (που να τα χωρέσετε όλα;).

3. Ρίχνετε «κατά λάθος» από μόνοι σας ένα αναψυκτικό, για παράδειγμα πορτοκαλάδα, πάνω στα σεντόνια και προφασιζόμενοι ατύχημα, ζητάτε την αλλαγή των σεντονιών. To πρόβλημα έχει λυθεί

πηγή: spirossoulis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ