Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ξεκινήσει το ταξίδι σας με μια μικρή και εύχρηστη βαλίτσα και καταλήξατε να αγοράσετε μια καινούρια από τον προορισμό σας για να χωρέστε μέσα τα δώρα και τα σουβενίρ!

Η έλλειψη χώρου είναι μεγάλος «πονοκέφαλος» για τους ταξιδιώτες και η λύση δεν άργησε να βρεθεί με το λανσάρισμα μιας νέας βαλίτσας, που μπορεί να μετατραπεί σε…ντουλάπα!

Ενας κόσμος γεμάτος φαντασία και χαρούμενη διάθεση! Τα πιο πολύχρωμα κτίρια του κόσμου!

Το νέο αυτό σχέδιο υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στις αποσκευές και να γίνει το απαραίτητο ταξιδιωτικό αξεσουάρ για όσους λατρεύουν τα ψώνια. Πώς; Με την μετατροπή της σε μια μεγάλη βαλίτσα από μια απλή χειραποσκευή με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

Το απόλυτο ταξιδιωτικό gadget… η βαλίτσα ντουλάπα!

Ονομάζεται Fugu και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανεύρεσης κεφαλαίων για τη μαζική παραγωγή της, ενώ έχει ήδη μετρηθεί για να συμμορφώνεται με τους περιορισμούς μεγέθους των αεροπορικών εταιρειών.

Ξενοδοχεία που έχουν φιλοξενήσει από την βασίλισσα της Αγγλίας,τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ως και τον Άλφρεντ Χίτσκοκ

Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από το ψάρι Fugu, το ιαπωνικό όνομα του φουσκόψαρου, και επεκτείνεται με το φούσκωμα των πλευρικών τοιχωμάτων της με την πίεση του αέρα, που βγαίνει μέσα από μια ενσωματωμένη ηλεκτρική αντλία.

Το απόλυτο ταξιδιωτικό gadget… η βαλίτσα ντουλάπα!

Η αποσκευή διαθέτει ακόμα αφαιρούμενα ράφια, τα οποία της επιτρέπουν να διπλασιάσει την αποθηκευτική της ικανότητα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητό τραπέζι για κάθε χρήση.

Η βαλίτσα Fugu έχει κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό, που χρησιμοποιείται στις ιστιοσανίδες και ο σάκος της έχει σύστημα απορρόφησης κραδασμών για την προστασία των τοιχωμάτων του φορτίου του.

Το απόλυτο ταξιδιωτικό gadget… η βαλίτσα ντουλάπα!

Ο Isaac Atlas, εφευρέτης, ιδρυτής και βιομηχανικός σχεδιαστής, εξηγεί ότι κατέληξε σε αυτή την ιδέα μετά από έναν καυγά με τη γυναίκα του πριν από ένα ταξίδι, όταν διαφώνησαν για το μέγεθος της αποσκευής, που έπρεπε να πάρουν μαζί τους.

Η ελαφριά βαλίτσα είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική, αδιάβροχη και έχει ροδάκια που κινούνται 360 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις

Το απόλυτο ταξιδιωτικό gadget… η βαλίτσα ντουλάπα!

Η εταιρεία με έδρα το Ισραήλ ελπίζει να πουλήσει την τσάντα όλα-σε-ένα για 300 δολάρια, ενώ θα διαθέσιμη σε μια ποικιλία χρωμάτων.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ