Ενώ είναι δικαιολογημένα φημισμένο για τις φανταστικές παραλίες του, το Μπαρμπάντος είναι ένα νησί που έχει όλα. Εκτός από την ψιλή άμμο και τους λαμπερούς τυρκουάζ κόλπους, θα βρείτε καταπληκτική νυχτερινή ζωή, μια πρωτεύουσα που κατατάσσεται στην παγκόσμια κληρονομιά της Unesco.

Στην πρωτεύουσα Μπριτζτάουν με τα αποικιακά κτίρια επισκεφθείτε τον Καθεδρικό του St Michael και το Αβαείο του St Nicholas καθώς και το σπίτι του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Ουάσιγκτον.

Αυτές είναι οι μοναδικές σε ομορφιά παραλίες της Δονούσας

Αξίζει να δείτε από κοντά τον Φάρο της Ανατολικής Ακτής και το πάρκο της Βασίλισσας µε ένα από τα πιο πυκνά δάση δέντρων µπαοµπάπ.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. είπαν όχι στο πιστοποιητικό εμβολιασμού ως «διαβατήριο» για τα ταξίδια

Τα πιο περίεργα μέρη για ελεύθερο camping

Κολυμπήστε σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού όπως τη Batt Rock, τη Paynes Bay, τη Gibbs Beach, τη Carlisle Bay, τη Silversand Beach και τη Rockley.

Στη σπηλιά Harrisons Cave του St. Thomas ένα τρένο σας ταξιδεύει μέσα της ενώ ξεχωρίζουν οι εκδρομές στο δάσος των Λουλουδιών και το θαλάσσιο πάρκο Folkestone.

Μαγιόρκα- Το «μαργαριτάρι της Μεσογείου»

Εξερευνήστε την σπηλιά Animal Flower που ανακαλύφθηκε το 1780, το Καταφύγιο Άγριας Ζωής και το Εθνικό Πάρκο Farley Hill, όπου διεξάγονται και διάφορα φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του έτους.

Με περισσότερα από 600 είδη φυτών και εντυπωσιακούς καταρράκτες και ποταμάκια οι Βοτανικοί Κήποι Ανδροµέδα στην ακτή Bathsheba αποτελούν ξεχωριστό προορισμό για τους φυσιολάτρες.

Ένα χωριό της Κίνας είναι το μοναδικό στον κόσμο που βρίσκεται μέσα σε... σπηλιά! (φωτο)

ΠΗΓΗ: news,gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ