Ενημερώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018, 11:28

Κάτι το εντυπωσιακό νεοκλασικό που το στεγάζει, το εξωτικό του design, η παραδεισένια διακόσµηση µε τους κρεµαστούς κήπους και η ολάνθιστη αυλή το καλοκαίρι όσο και το εξαιρετικό service, το µενού του που κινείται σε µια δηµιουργική κατεύθυνση µε διεθνείς πινελιές (από τον Φλεβάρη υπογράφει ο chef Σταύρος Σκαρπινάκης),

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]) fb-icon instagram

                             & Κατερίνα Ρίγκου

 

Εχουν καθιερώσει το Zambri σε ένα από πιο αγαπηµένα all day στέκια των βορείων προαστίων.

zambri

Η µέρα σε αυτή την εξωτική… αποικία των 900 τ.µ. ξεκινά από το πρωί µε high end espresso κι ένα πλούσιο brunch menu µε εξαιρετικές οµελέτες, σπιτική κοτόπιτα και pancakes (µέχρι τις 19:00), ενώ το µεσηµέρι προσφέρει την τέλεια επιλογή για ένα light lunch ή ένα after shopping break.

Εξίσου ανανεωµένη είναι και η cocktail list του! Καθηµερινά από τις 09:00 – όσο πάει (µέχρι 01:00 η κουζίνα).

Don’t miss
• Τις ελληνικές βραδιές κάθε Κυριακή
• Τις Τετάρτες µε περουβιανή κουζίνα

Πηγή Best in town Kifissia 2018

Ξεφυλλίστε το και κατεβάστε το με έναν μόνο κλικ!

Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ