Στο εμπορικό κέντρο στα Τρίκαλα θα συναντήσετε πολλά καταστήματα, από μικρές τοπικές επιχειρήσεις μέχρι πασίγνωστες αλυσίδες, πολλά από τα οποία συγκεντρώνονται στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιουλιέτας Αδάμ. Αναφορικά με το brand shopping όμως, οι επιλογές δεν είναι πολλές, με αισθητή διάφορα να κάνει το top multibrand store Themis Trikaliotis & Co για ανδρικό shopping.

- Advertisement -

Δείτε ακόμη: Τρίκαλα by night…βγαίνουμε στην πιο hot πιάτσα της πόλης!

Themis Trikaliotis & Co

Στο εμπορικό κέντρο της πόλης, το ανδρικής μόδας κατάστημα Themis Trikaliotis & Co είναι το καλύτερο και πιο ενημερωμένο multi brand store των Τρικάλων και σίγουρα ανάμεσα στα καλύτερα που έχει να επιδείξει το εγχώριο men fashion shopping! Εδώ οι κύριοι εξασφαλίζουν το απόλυτο ανδρικό ντύσιμο και το άψογο στυλ για κάθε είδους εμφάνιση από τους experts του είδους. Πασίγνωστα global brands, new & coming labels, customized επιλογές, σχεδιαστές διεθνούς φήμης, ενημερωμένες και σε αποκλειστικότητα συλλογές φιγουράρουν στα ράφια και τις βιτρίνες του, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για το καλύτερο fashion spot!

Ωράριο καταστημάτων
Διεύθυνση: Ιουλιέτας Αδάμ 15, Τ. 24310 75006

Πηγή: The gold book of Trikala

[joomag allowfullscreen=1 width=640 height=500 title=icons-magazines-gold-book-of-trikala magazineId=0340388001539867587 pageNumber=1 theme=293042,151b26,ffffff,ffe358,ffffff ]

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ