Η φράση «λαϊκό προσκύνημα» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει κανείς τις εικόνες συνωστισμού σε Bazaar μεγάλης εταιρείας ειδών ένδυσης-υπόδησης και μόδας που ξεκίνησε χτες και τελειώνει την Κυριακή.

Πρόκειται για το ετήσιο μεγάλο Bazaar που πραγματοποιεί ο όμιλος Folli Follie στις κεντρικές αποθήκες της στο Κορωπί και στο οποίο δημοφιλείς και premium φίρμες όπως Converse, Nike, Helly Hansen, Guess, Gas και πολλές ακόμη, προσφέρονται με εκπτώσεις 60-80%.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της προσέλευσης, ακόμα και την πρώτη μέρα που η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε κατόχους της κάρτας μέλους της Follie Follie και παρότι η Βάρης Κορωπίου ήταν κλειστή λόγω της παρουσία του Ομπάμα, στο χώρο του Bazaar επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Για να δώσουμε μία εικόνα των εκπτώσεων με πραγματικά παραδείγματα, μπουφάν Ben Sherman και Helly Hansen από 250 ευρώ περίπου πωλούνταν σε τιμές 80 και 75 ευρώ, δερμάτινα μποτάκια All Star από 99 ευρώ σε 29 ευρώ, τζιν Guess των 144 ευρώ δίνονταν αντί 30 ευρώ κλπ.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν οι πελάτες των Folli Follie αλλά και άλλοι καταναλωτές που έμαθαν για το Bazaar δεν μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία και άφησαν ακόμα και τις δουλειές τους για να το επισκεφθούν.

Ανακάλυψε εδώ το ταξίδι που σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Πηγή: www.athensmagazine.gr

- Advertisement -

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ