Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο βρίσκεται το καλύτερο εστιατοριο της χρονιάς.  Το βραβείο του καλύτερου εστιατόριου της χρονιάς και της κορυφαίας προσωπικότητας στον κόσμο απέσπασε το εστιατόριο του Kapsaliana Village Hotel και ο executive olive oil chef του, Βασίλης Λεωνίδου για το 2017.

Η τελετή της βράβευσης θα γίνει το Δεκέμβριο στη Ρώμη.

hotel

Οι υπεύθυνοι Marco Oreggia και Laura Marinelli ενημέρωσαν τον σεφ Βασίλη Λεωνίδου και τον δημιουργό του Kapsaliana Village Hotel Μύρωνα Τουπογιάννη, για την βράβευσή τους, αναγνώρίζοντας την συμβολή τους για την προβολή του υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο.

hotel3

Ο Βασίλης Λεωνίδου τόνισε ότι: ‘’Είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί, ειδικά μια παγκόσμια διάκριση τόσο σημαντική όσο το FLOS OLEI και τόσο νωρίς στην καριέρα μου. Εμείς από την πλευρά μας στο ξενοδοχείο Kapsaliana Village Hotel  θα συνεχίσουμε με το ίδιο και ταχύτερο ρυθμό την μύηση του επισκέπτη της Κρήτης στο ποιοτικό Ελαιόλαδο αλλά και στους παραγωγούς που μοχθούν γι’ αυτό. 45 ελαιόλαδα ανωτέρας ποιότητας από την Ελλάδα την Ιταλία την Ισπανία και όλο το κόσμο, κοσμούν  την μπάρα ελαιολάδου στα Καψαλιανά κάθε χρόνο με φρέσκα και  υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα’’.

Διαβάστε ακόμα:  Υπέροχοι ξενώνες στα...1.000 μέτρα υψόμετρο σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Kapsaliana Village Hotel Μύρων Τουπογιάννης επισήμανε: ‘’Με συγκινεί ιδιαίτερα η αναγνώριση των πολυετών προσπαθειών και της αφοσίωσης μου στον πολιτισμό της ελιάς που αποτελεί σύμβολο και ταυτότητα αυτού του χωριού. Η έμπνευση για την δημιουργία του Kapsaliana Village Hotel στηρίχθηκε στην αναβίωση του ιστορικού ελαιομύλου της Μονής Αρκαδίου γι’ αυτό και έχω αγκαλιάσει το πάθος  του σεφ μας Βασίλη Λεωνίδου για την γαστρονομική ανάδειξη του ελαιολάδου.’’

hotel2

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός FLOS OLEI»  διεξάγεται με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο βραβεύοντας τα καλυτέρα προϊόντα και συμβάλλοντας στη διάδοση των υψηλής ποιότητας εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και στο σωστό τους μάρκετινγκ.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ