Θα μπορούσε κάλλιστα  να αποτελέσει σκηνικό από ταινία τρόμου… Γιατί η εικόνα του Spreepark PlanetWald που βρίσκεται στο Βερολίνο, προκαλεί ανατριχίλα ακόμα και στους πιο ριψοκίνδυνους. Το εν λόγω λούνα παρκ κόβει την ανάσα σε απόσταση αναπνοής από το μνημείο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Treptower Park…

speepark2

- Advertisement -

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο πάρκο δεν φυλάσσεται με μπάρες ασφαλείας ώστε ο κόσμος να μένει μακριά… Απεναντίας, τι κι αν είναι εγκαταλελειμένο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι επισκέψιμο, γιαυτό άλλωστε έχει δυναμική παρουσία σε όλους τους χάρτες της πόλης και διατηρεί το προσωπικό του site! (www.berliner-spreepark.de)

speepark1

Για εσάς που έχετε την περιέργεια να μάθετε την ιστορία του, δημιουργήθηκε το 1969 και γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση καθώς ήταν το μοναδικό πάρκο αναψυχής στην ανατολική Γερμανία. Δυστυχώς σύντομα έβαλε λουκέτο… για χρέη των ιδιοκτητών του. Μάλιστα, ένας από τους ιδιοκτήτες δεν δίστασε, μετά το κλείσιμο του πάρκου να κρύψει εκεί ακόμη και λαθραία κοκαΐνη! Φυσικά, ο ένοχος εντοπίστηκε σύντομα και οδηγήθηκε στη φυλακή!

Πηγή: ICONS TRAVELLERS

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ