Θα είναι το μέγεθος σχεδόν τριών γηπέδων ποδοσφαίρου. Στον κόσμο της κρουαζιέρας,μεγαλύτερα σημαίνει περισσότερα: περισσότερες ανέσεις, περισσότερες ημέρες στη θάλασσα, και φυσικά, περισσότεροι άνθρωποι…

 

- Advertisement -

Τώρα, η MSC Cruises μόλις είπε ότι θα παραγγείλει  το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της  και θα χωράει περισσότερους επιβάτες από οποιουδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο στη Γη.

Ονομάζεται World Class της MSC, ο νέος στόλος πλοίων, που κατασκευάστηκε από την STX France,και  θα φιλοξενήσει 2.750 καμπίνες, με συνολική μέγιστη χωρητικότητα 6.850 ατόμων. Το σημερινό μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το Harmony of the Seas της Royal Caribbean, χωράει 6.780 σε μέγιστη χωρητικότητα.

Για την ιστορία  πάνω από 100 χρόνια πριν, το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο, ο κακόφημος Τιτανικός, χώραγε μόνο 2.344 επιβάτες – περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους της νέας παγκόσμιας κλάσης της MSC.

Τα κάστρα της Γερμανίας που μπορούν να γίνουν δικά σας!(photo)

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Επί του παρόντος, η MSC έχει παραγγελίες με τη STX France για δύο πλοία, τα οποία θα εγκαινιαστούν το 2022 και το 2024, με επιλογές για δύο ακόμα πλοία το 2025 και το 2026. Οι διαστάσεις των σκαφών είναι καταπληκτικές !Για τη σύγκριση, ένα αμερικανικό γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 360 πόδια έτσι κάθε σκάφος είναι σχεδόν το μέγεθος των τριών γηπέδων ποδοσφαίρου.

- Advertisement -

Αυτό είναι το αρχιτεκτονικό «κόσμημα»της Αθήνας!!!(photo)

Επιπλέον, το σχήμα “Υ” της παγκόσμιας κλάσης θα δώσει στους θαλάμους των μπαλκονιών των πλοίων περισσότερο χώρο και θα λειτουργήσουν σε καινούργιους κινητήρες υγροποιημένου φυσικού αερίου, μαζί με τα “φιλικά προς την οικογένεια χωριά, την πανοραμική πρύμνη και το γυάλινο σαλόνι πισίνας. ”

Οι καλύτεροι προορισμοί σύμφωνα με τη βρετανική Vogue!!!(photo)

Η MSC Cruises ανακοίνωσε τη διαταγή για τα νέα ογκώδη πλοία κατά την εγκαινίαση του νέου της κρουαζιερόπλοιου, της Meraviglia, του μεγαλύτερου νέου κρουαζιερόπλοιου του 2017, στην οποία παρευρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν. Η Meraviglia χωράει   5.714 επιβάτες, και είναι το  τέταρτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο. Ενώ η Meraviglia είναι το μεγάλο, νέο “παιδί” για το 2017,αλλά  μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, οι νεότερες αδελφές θα το ξεπεράσουν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ