Το μυστικό χωριό-μπιζουδάκι του Παρνασσού μας υποδέχεται με αχνιστό ελληνικό καφεδάκι κάτω από τα πλατάνια της πλακόστρωτης πλατείας.

Μας κακομαθαίνει, αργότερα, με λαχταριστές γεύσεις στα ρουστίκ ταβερνάκια του, πριν μας στείλει να… κάψουμε τις θερμίδες τους στη φαντασμαγορική διαδρομή μέχρι την Πάνω Σουβάλα, που περνά μέσα από το δάσος για να καταλήξει σε μια γειτονιά με παλιά αρχοντικά και πανοραμική θέα στα καταπράσινα τοπία του Παρνασσού.

Προορισμοί-αστραπή για τα Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα!
Δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό, ο βυζαντινός ναός της Αγίας Ελεούσας είναι κτισμένος πλάι στις ειδυλλιακές πηγές του βοιωτικού Κηφισού, και αξίζει σίγουρα μερικές ώρες στο ήδη ευχάριστα φορτωμένο πρόγραμμά σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σουβάλα ή Πολύδροσος

Το πιο μικρό χωριό του κόσμου βρίσκεται… μέσα σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σουβάλα ή Πολύδροσος

Αποτέλεσμα εικόνας για Σουβάλα ή Πολύδροσος

Το ίδιο και το επισκέψιμο Οινοποιείο Αργυρίου, με τα υπέροχα κρασιά του, που διαθέτει και ένα δικό του ξενώνα-κομψοτέχνημα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σουβάλα ή Πολύδροσος

Οι 8 ευρωπαϊκές πόλεις που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί να ταξιδέψετε αλλά καλό θα ήταν να βάλετε στα άμεσα σχέδια σας!

Σχετική εικόνα
Εδώ να μείνεις: Στα όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου Πολύδροσο (45€ το δίκλινο με πρωινό) ή του ξενώνα Σοφιανός (35€ το δίκλινο με πρωινό). Εναλλακτικά, στα αριστουργηματικά δωμάτια του Ξενώνα του Οινοποιείου Αργυρίου (70€ το δίκλινο με πρωινό).

 

Προηγούμενο άρθροΠροορισμοί-αστραπή για τα Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα!
Επόμενο άρθροΤα 10 υπέροχα σπιτάκια που θα θέλαμε να περάσουμε τα Χριστούγεννα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ