Ο καιρός είναι στα καλύτερα του και σιγά σιγά τα σορτσάκια κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους…

Τα καταστήματα Zara έχουν ξετρελάνει τον πληθυσμό με τη νέα τους συλλογή από ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια, υπάρχει όμως ένα και μοναδικό κομμάτι που επιβάλλεται να αποκτήσεις.

Αυτό δεν είναι άλλο από τζιν, ψηλόμεσο, σορτσάκι! Είναι άνετο, άκρως οικονομικό καθώς κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για πότο κάνοντας τους πάντες να… αναστενάζουν! Δες το παρακάτω:

Το νέο πάμφθηνο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στις διακοπές σου! (Photos)Το νέο πάμφθηνο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στις διακοπές σου! (Photos)

Το νέο πάμφθηνο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στις διακοπές σου! (Photos)Το νέο πάμφθηνο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στις διακοπές σου! (Photos)Το νέο πάμφθηνο ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι των Zara που θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου στις διακοπές σου! (Photos)

Μπορείς να το βρεις εδώ

Πηγή: Youweekly.gr.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ