Όταν έχεις ζήσει στο Λευκό Οίκο, πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς να ζει κάπου αλλού. Όταν ο Donald Trump κέρδισε τις εκλογές, τον Ιανουάριο ο πρώην πλέον πρόεδρος Barack Obama και η οικογένειά του, Michelle, Sasha και Malia έπρεπε να αποχωρήσουν. Το CNN επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Obama έχει μισθώσει ένα σπίτι στην Ουάσιγκτον, στη γειτονιά Kalorama.

Το νέο σπίτι των Obama

Αυτό το αρχοντικό των 9 δωματίων φέρεται να είναι ένα σπίτι που ανήκει στον Joe Lockhard, ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου υπό τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton. Μπορεί να μην είναι τόσο άνετο και με κύρος, όπως ο Λευκός Οίκος, αλλά έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιστορικές πινελιές και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη προαστιακή γοητεία.

σαλόνι ομπάμακαθιστικό ομπάμα

Το σπίτι είναι επιπλωμένο σε απαλές παστέλ αποχρώσεις. Το φωτεινό σαλόνι καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ισογείου. Διαθέτει επίσης τζάκι, το οποίο είναι ένα κεντρικό στοιχείο του σαλονιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το χειμώνα. Η κουζίνα έχει μία μεγάλη κεντρική νησίδα για πρωινό.

obama εσωτερικόκουζινα obama

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ