Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία χαλάρωσης, τεμπελιάς, ξεγνοιασιάς, τρέλας και να ξεφύγεις απο τα καθιερωμένα της καθημερινότητας σου ή αλλιώς της ρουτίνας σου. Με αποτέλεσμα να δώσεις έναν άλλο αέρα αισιοδοξίας από τη μουντίλα των ημερών. Είναι μια ευκαιρία για να φτιάξεις την διάθεση και μια καλή φυσική κατάσταση. Ένα νέο trend κάνει την εμφάνιση του και σιγά σιγά κερδίζει όλο και πιο πολλούς οπαδούς. Ποιο είναι όμως αυτό το trend;

Διακοπές αποτοξίνωσης (detox holidays);
Οι διακοπές αποτοξίνωσης είναι το πιο δημοφιλές travel trend και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία σου, όπως ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καλή κυκλοφορία του αίματος. Με το που αποφασίσεις να οργανώσεις τις διακοπές αποτοξίνωσης (σ.σ έχουμε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα γι’ αυτό το λόγο στην Ελούντα) θα παρακολουθήσεις μια συμβουλευτική συνεδρία για να βρεις την σωστή μέθοδο αποτοξίνωσης, τι έχει ανάγκη ο οργανισμός σου και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία wellness. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα καταφέρεις να έχεις την πλήρη επίγνωση για τις ανάγκες του σώματός σου αλλά και του πνεύματος.

6 τοπ εμπειρίες για να περάσετε αξέχαστα στην Αντίπαρο

Τι άλλο μπορεί να είναι η αποτοξίνωση;

 Όταν ακούμε αποτοξίνωση το μυαλό μας πάει απευθείας σε “χημικές” δίαιτες, χορτοφαγία και έλλειψη τροφής, όμως η αποτοξίνωση είναι κάτι παραπάνω από στέρηση. Δε θα στερηθείς τίποτα, αυτές οι διακοπές δεν έχουν ζηλέψουν σε τίποτα από τις κλασσικές. Η αποτοξίνωση είναι απλά μια τεχνική,που θα σε κάνει να απαλλαγείς από τις βλαβερές τοξίνες στο σώμα σου, να διώξεις την αρνητική ενέργεια και να απεξαρτηθείς από τις κακές συνήθειες σου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την καλή διατροφή, με προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες και ολιστικές δραστηριότητες όπως η γιόγκα.

πηγή: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ