Το πρόβλημα της καθαριότητας της Αθήνας είναι γνωστό, όπως και το ότι τα τελευταία χρόνια αυτό έχει επιδεινωθεί σημαντίκα.Πολλά σημεία της πόλης μοιάζουν τελείως αφημένα στο έλεος, με σκουπίδια, κατεστραμένες υποδομές καθαριότητας και απόλυτη έλλειψη φροντίδας τους. 

Ωστόσο το να υπάρχουν πολύ βρώμικα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, σε πολυσύχναστους δρόμους και κεντρικές πλατείες είναι κάτι που εξοργίζει κάθε δημότη της πόλης.

Οι παρακάτω εικόνες δεν είναι από κάποιο συνοικιακό δρόμο. Το πεζοδρόμιο αυτό βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας, σχεδόν μπροστά στη Βουλή.

Αυτές τις τραγικές εικόνες, όπου οι πλάκες έχουν γίνει κατάμαυρες, οι κάδοι αποστραγγίζουν τα υγρά τους σε αυτές, και οι πεζοί μεταφέρουν την βρωμιά σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου, συναντούν οι περαστικοί στην έξοδο του μετρό του Συντάγματος στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Βασ. Αμαλίας.

Διαβάστε ακόμα:  3+1 υπέροχοι προορισμοί στην Αττική ιδανικοί για μονοήμερη εκδρομή και μπάνιο

Πολύ συχνά μάλιστα, όταν πέφτει το σκοτάδι, μπορεί να δει κανείς ανθρώπους να ουρούν στη περίφραξη του Εθνικού Κήπου κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Στο Collage,για να πιεις κοκτέιλ και να τσιμπήσεις από τον μπουφέ,χρειάζεσαι μόνο ένα 5ευρω

Το στοιχειωμένο Κάστρο της Πατησίων: Το μοναδικό Νεογοτθικό κτήριο της Αθήνας

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ