Το πρώτο lounge κάτω από το νερό με δονούμενους καναπέδες και καινοτόμο ηχοσύστημα που καταγράφει τους ήχους της θάλασσας  και είναι το πρώτο υποβρύχιο σαλόνι πλοίου!

Η εταιρία κρουαζιέρας Ponant ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το υποβρύχιο σαλόνι την περασμένη χρονιά και πλέον παρουσιάζει το Blue Eye lounge, το οποίο υπάρχει σε 4 νέα πολυτελή γιοτ της εταιρίας, με τα πρώτα δυο (Le Lapérouse και Le Champlain) να προγραμματίζονται για λανσάρισμα το 2018 και τα επόμενα (Bougainville και Le Dumont-d’Urville) το 2019.

Σε αυτά, οι επιβάτες θα μπορούν να καθίσουν στα 2-3 μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, σε ατμόσφαιρα που θυμίζει Τζέιμς Μποντ, και να παρατηρούν τον θαλάσσιο κόσμο από 2 τεράστια φινιστρίνια (1,6×3,4 μέτρα) σε σχήμα ματιού κητοειδούς, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται ζωντανά υλικό από την περιβάλλουσα θαλάσσια ζωή σε ψηφιακές οθόνες σε όλο το χώρο.

Image result for Blue Eye lounge

Σπάνιο φαινόμενο:Τι κάνει αυτή την ελληνική παραλία να μοιάζει εντελώς τρομακτική;Αν και είναι από τις ομορφότερες!(photos&video)

Παράθυρο στη θαλάσσια ζωή

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

Ο ήχος θα μεταδίδεται από υδρόφωνα καλύπτοντας ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το πλοίο, ενώ και οι καναπέδες θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εμπειρίας, δημιουργώντας μικρές δονήσεις, ώστε τα ηχητικά κύματα να μεταδίδονται και στο σώμα. Έτσι οι επισκέπτες θα αισθάνονται καλύτερα το ρυθμό και τη ζωή του ωκεανού.

Image result for Blue Eye lounge

Η όλη τεχνολογία θεωρείται ότι δεν επηρεάζει τη θαλάσσια βιόσφαιρα και σίγουρα θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη εμπειρία για όσους καταφέρουν να τη ζήσουν.

Η νέα τάση ήρθε και έφερε χαμό!Τα 5+1 καλύτερα μέρη στον κόσμο για glamping!

Τα πλοία θα έχουν 127 μέτρα μήκος, επτά «ορόφους» και θα μπορούν να φιλοξενήσουν 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες, πηγαίνοντάς τους σε μέρη όπως το Κανάλι του Παναμά, τον Αμαζόνιο, τον Ινδικό Ωκεανό και άλλους ιδιαίτερους προορισμούς.

πηγή:menshouse.gr

Προηγούμενο άρθροΗ νέα τάση ήρθε και έφερε χαμό!Τα 5+1 καλύτερα μέρη στον κόσμο για glamping!
Επόμενο άρθροBakalo Greek Eatery
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ