Δεν έκατσε ήσυχο αυτή τη χρονιά το «τέρας του Λοχ Νες» στη λίμνη Νες της βόρειας Σκωτίας και όπως φαίνεται έκανε ρεκόρ… εμφανίσεων! Οι “επίσημες” θεάσεις του φέτος ήταν πολύ μεγαλύτερες από οποιοδήποτε άλλο έτος της τελευταίας 20ετίας. Σύμφωνα με το BBC, φέτος οι εν λόγω θεάσεις είναι οκτώ, πολλές για τα δεδομένα του μυθικού τέρατος που υποτίθεται πως ζει μέσα στη λίμνη. Μία τον Οκτώβριο, μία τον Αύγουστο, τρεις θεάσεις τον Ιούνιο, μία τον Μάιο και μία τον Απρίλιο, που θεωρήθηκαν όλες «επίσημες».

- Advertisement -

Η όγδοη και τελευταία (προς το παρόν) είναι η φωτογραφία την οποία τράβηξε η Dr. Τζο Νάιτ του Πανεπιστημίου του Λάνκαστερ, μετά από πρόσφατη επίσκεψη στη λίμνη. Η ίδια είχε πάει τον εννιάχρονο γιο της στο Λοχ Νες εξαιτίας του ενδιαφέροντός του για το τέρας. Και τελικά και η ίδια και ο πιτσιρικάς ήταν… τυχεροί και είδαν το τέρας!

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες που έχουν καταγραφεί μέσα σε ένα έτος ήταν 17, το 1996. Ωστόσο, παλαιότερα, τη δεκαετία του 1960 και τη δεκαετία του 1930, ήταν ακόμα περισσότερες- κάποιες φορές πάνω από 20 μέσα σε μια χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ