Ριάλιτι επιβίωσης, που μοιάζει με Survivor και  προβάλλεται διαδικτυακά, θα γυριστεί τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Αλιμιά, ένα ακατοίκητο νησάκι που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Χάλκης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόκειται για το ριάλιτι «Τhe Island», την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο Beyond Borders με έδρα το Βέλγιο.

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός, αναφέρε στην Καθημερινή ότι η προβολή του ριάλιτι θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τουριστική προώθηση του νησιού σε αγορές όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Γαλλίας κ.ά. και, μάλιστα, χωρίς κανένα κόστος για τον δήμο.

Πέρυσι την ίδια περίοδο είχε γυριστεί ο πρώτος κύκλος ενώ φέτος θα γίνει η παραγωγή των δυο επόμενων που θα διαρκέσουν περίπου 20 ημέρες.

Στόχος για το 2018 είναι να επεκταθεί περαιτέρω η χρονική διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς καταγράφεται μεγάλος αριθμός αιτήσεων από Ευρωπαίους για συμμετοχή στο ριάλιτι.

 

Στο ριάλιτι επιβίωσης συμμετέχουν συνολικά 20 άτομα που χωρίζονται σε δύο ομάδες καταλαμβάνοντας δύο διαφορετικές παραλίες του νησιού. Ο κάθε παίκτης για να συμμετάσχει στο παιχνίδι πρέπει να προπληρώσει το ποσό των 1.295 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα αεροπορικά εισιτήρια. Η παραγωγή παρέχει πόσιμο νερό και κάποια βασικά είδη τροφίμων.

Ο νικητής που κερδίζειστα αγωνίσματα έχει τη δυνατότητα να μείνει και να φάει στη Χάλκη. Ο τελικός νικητής που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα κερδίζει την επιστροφή των χρημάτων του, το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και το ποσό των 500 ευρώ. Ο παίκτης που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση λαμβάνει πίσω το μισό του κόστους της συμμετοχής του, όπως γράφει το δημοσίευμα.

Δείτε πώς θα ήταν το Survivor αν γυριζόταν στην Κρήτη. Θα λυθείτε στα γέλια!
Πάντως, απόδειξη για το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον που προκαλείται για προορισμούς που γυρίζονται τέτοιου είδους Reality είναι και το ελληνικό «Survivor». Η Δομινικανή Δημοκρατία όπoυ γυρίζεται το «Survivor» βρέθηκε για το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου, βάσει στοιχείων της Skyscanner,ανάμεσα στους 50 κορυφαίους προορισμούς για τους οποίους αναζήτησαν αεροπορικά εισιτήρια οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο δημοφιλής προορισμός κέρδισε 18 θέσεις στις προτιμήσεις των Ελλήνων σε σχέση με το τετράμηνο του 2016.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ