Η party animal πόλη της Ευρώπης μας έχει συνηθίσει στα περίεργα αλλά ειδικά αυτό το γεγονός που ετοιμάζεται να γιορτάσει και θα μας αρέσει πολύ και θα μας ανοίξει από τώρα την όρεξη!

Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

Την Παρασκευή στις 12 Μαΐου όλο το Βερολίνο θα πάλλεται στους ρυθμούς τους street food party που για 5η χρονιά αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο γευστικό γίγνεσθαι της πόλης με τον θεσμό του Bite Club! Ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς  τα πιο γνωστά street foods του Βερολίνου που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση η οποία θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους δίπλα στον ποταμό  Spree, στον υπαίθριο χώρο Arena.

Το Βερολίνο θα μας τρελάνει τελείως. Δες τι γιορτάζουν σε μερικές μέρες και μετά από αυτό δε θα σου φαίνεται τίποτα παράξενο...!Ακριβώς όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα street foods του Βερολίνου με  καροτσάκια φαγητού, πάγκους και καντίνες, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα cocktails!Το δικό τους τέμπο θα δώσουν οι DJs με ζωηρές μουσικές και όλα αυτά με την υπέροχη θέα  στον ποταμό Spree.

Διαβάστε ακόμα:
Νότια Εύβοια: Ο «θρύλος» πίσω από τα μυθικά Δρακόσπιτα

Το Βερολίνο θα μας τρελάνει τελείως. Δες τι γιορτάζουν σε μερικές μέρες και μετά από αυτό δε θα σου φαίνεται τίποτα παράξενο...!

Όλα για το Bite Club ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2013 συστήνοντας μια λέσχη που πρέσβευε τις αρχές της ζυθοποιίας και τις τεχνικές απόσταξης που θα συνοδευόταν από νέες γαστρονομικές ιδέες και εμπειρίες. Το Βερολινέζικο κοινό αμέσως  αγκάλιασε  το νεοσύστατο θεσμό και κάθε χρόνο ορδές κόσμου σπεύδουν να απολαύσουν τις ακαταμάχητες νοστιμιές μαζί με την μπύρα αλλά και τα βιολογικά γερμανικά κρασιά να ρέουν σε πλήρη αφθονία α λα γερμανικά… (biteclub.de)

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ